הצטרפות לקבוצת חלי ממן
שם
טלפון
דוא"ל
יישוב
 

רוח של התחלה חדשה מנשבת באוויר

"יש ציירים ההופכים את השמש לנקודה צהובה. אחרים, בעזרת היצירתיות שלהם, הופכים
נקודה צהובה לשמש" )פאבלו פיאקסו(
הטיפים של חלי ממן לראש השנה יצירתי, מוצלח, רזה, ומלא בהזדמנויות ליישם את כל מה
שלמדנו השנה:
ƒ ƒ מלאו את המזווה במזונות טובים שקל להצליח אִתם; סדרו את המקרר לקראת החג; הכינו
קופסאות לאחסון השאריות ופנו עבורן מקום מאחור או במגֵרות. הניחו במרכז הרבה ירקות
ופירות וכך כשתפתחו תראו אותם מיד.
ƒ ƒ הקפידו לשמור את העוגה במקרר כשהיא מכוסה. אם אתם מחליטים לקחת פרוסה – חלקו
לכולם, כסו והחזירו למקרר, ורק אז שבו לאכול אותה. עם צלחת פירות בצד.
ƒ ƒ דאגו לכפות הגשה קטנות עבור כלים לא גדולים, וכן לצלחות ולכוסות בגודל רגיל.
ƒ ƒ הקפידו להשאיר מים וירקות על השולחן במשך כל הארוחה. לאחר ההגשה של שאר האוכל –
החזירו אותו לשיש. אם זה לא מתאים אפשר לכסות אותו במכסה, וכמובן לא לשבת ממש מולו.
ƒ ƒ על השיש אין אוכל, רק פירות. המקום לחטיפים ולמתוקים הוא למעלה בארון ולשם מכניסים את
כל הפיתויים שקונים לחג. החזירו אותם לאותו מקום גם אחרי ההגשה שלהם לשולחן בזמן שתכננתם.
"בָּרֵךְ עָלֵינוּ אֶת הַשָּׁנָה הַזּאֹת... בָּרֵךְ אֶת כָּל מִינֵי תְּבוּאָתָהּ לְטוֹבָה, וְתֵן בְּרָכָה עַל פְּנֵי הָאֲדָמָה"
בתכנית של חלי ממן מומלץ להיות כל הזמן. אי אפשר רק בשעות העבודה או רק בימים ראשון
עד חמישי. עליכם להיות מדויקים גם בשעות הערב ובסופי שבוע, כדי שלא תמצאו את עצמכם
במצב של השמנה במקום במצב של הרזיה.
ƒ ƒ הגיעו אל ארוחת החג לאחר אכילת ארוחת ביניים מקדימה.
ƒ ƒ אם כבר מחליטים לאכול לא בריא, העדיפו את המטעמים המיוחדים של החג על פני המזונות
המוכרים.
ƒ ƒ ותרו על המטוגנים והיצמדו לתבשילים צלויים ומאודים. הרבו באכילת ירקות.
ƒ ƒ העדיפו יין אדום יבש ולא יין מתוק, שתו מים ומשקאות דיאט.
ƒ ƒ אכלו לאט, הניחו את הסכו"ם מדי פעם. שוחחו עם היושבים לצִדכם.
ƒ ƒ עזרו למארחים, זה מותיר רושם טוב ומרחיק אתכם מהשולחן.
ƒ ƒ חלקו את השאריות או ארזו מיד בכלים אטומים ואחסנו עמוק במקרר )רחוק מהעין – רחוק מהפה( .
"לשנה טובה תיכתבו ותיחתמו לאלתר, לחיים טובים, מוצלחים, בריאים ורזים!"