חיפוש כללי באתר
מועדון החברים של חלי
התחברות למערכת | הרשמה
חלי ממן
עוד בחלי ממן
תפריטי דיאטה
הרשמה לפורום
התחברות
ברוכים הבאים לפורום
פורום מקצועי
הפורום מעניק מענה מקצועי לכל השאלות הקשורות לאוכל ולטכניקות האכילה שאי פעם רציתם לשאול, להבין, לחקור ולדעת ! כי כשמבינים - יותר קל ! אנא השתמשו במנוע החיפוש על מנת לאתר שאלות נפוצות שכבר נענו.
לרשימת הפורומים המלאה
חיפוש בפורום : מתאריך :
עד תאריך :
חיפוש
דפים  157  158  159  160  161  162  163  164  165  166  167  168  169  170  171  172  173  174  175  176 
קציצות דג דלידג
טלי
10/12/2013 13:30
כמה קציצות מותר לאכול של חברת דלידג מנסיכת הנילוס וקרפיון טחונים ומטוגנים??

ל-100 גרם: 203 קלוריות מתוכם 11 גרם שומן, 15.5 גרם פחמימות 10.5 חלבונים
סגור
פתיחה בחלון חדש
תש
אורנה_מנהלת הפורום
10/12/2013 23:52
150 גרם דג אפוי או מבושל (לא מטוגן)

אם הקציצות קנויות תבדקי באריה עד 200 קל' כמנת חלבון בשר - עובר!
סגור
פתיחה בחלון חדש
קציצות דלידג
טלי
11/12/2013 08:53
לא הבנתי, הערכים האלו הם ל-100 גרם אז האם מותר לי לאכול 2 קציצות???????
סגור
פתיחה בחלון חדש
יובל
11/12/2013 09:15
אם הם לא מטוגנות אז את יכולה לאכול 100 גר' מהקציצות שאת הערכים שלהם רשמת
סגור
פתיחה בחלון חדש
את צריכה לשקול את הקציצות
שרון-ס
11/12/2013 10:05
כדי לדעת כמה קציצות יש ב-100 גרם.
סגור
פתיחה בחלון חדש
יעל 2
11/12/2013 18:07
או לספור כמה קציצות יש באריה ולחלק את המשקל הכולל של האריזה במספר הקציצות. ככה תדעי כמה שוקלת קציצה אחת ותוכלי לחשב כמה קציצות=100 גרם.
סגור
פתיחה בחלון חדש
מתכון קיקות
דבי מסילתי
11/12/2013 16:39
אני רוצה לאכול קיקות זה אוכל טריפולטאי שעשוי מרוטב כמו של מקרונים ובטוחו יש חתיכות של בצק שעשויות מקמח וביצה אחת איך לחשב את זה בתור פחמימה מרובעת או מנה מותרת בבקשה שמישהו יענה מאד רוצה לאכול את זה ולא יודעת איך לחשב

תודה רבה לעונות
סגור
פתיחה בחלון חדש
יעל 2
11/12/2013 18:04
תכתבי כמויות מדויקות - כמה קמח, מה בדיוק יש ברוטב, ואז נוכל לחשב.
סגור
פתיחה בחלון חדש
תחליפי סוכר
ציונה
11/12/2013 17:39
תנסי אולי את טיפות סטיויה אוסוכרלוז נוזלי :
סגור
פתיחה בחלון חדש
תפריט חורף
איריס
10/12/2013 15:04
היי מישהי יכולה להעלות את תפריט החורף שחילקו בקבוצות?
סגור
פתיחה בחלון חדש
?
סיגל.
10/12/2013 18:58
סגור
פתיחה בחלון חדש
תש
אורנה_מנהלת הפורום
10/12/2013 23:59
התפריט נמצא באפליקציה, אם את בקבוצה ולא קיבלת תוכלי להתקשר למשרד ולבקש שישלחו לך.

בשלב זה באתר נמצא התפריט הבסיסי.

אין שינוי במרכיבי הארוחות אלא רק המלצה לגיוון לעונת החורף (בכל עונה יוצא תפריט "עונתי" אבל הבסיס הוא אותו בסיס
סגור
פתיחה בחלון חדש
תפריט קיץ כן שונה מהבסיס
סונינו דבורה
11/12/2013 07:33
אבל בתפריט קיץ יש עוד אפשרויות בביניים אחרי הצהרים...
סגור
פתיחה בחלון חדש
מעולה
סיגל.
11/12/2013 14:42
פספסתי את הקבוצה השבוע, לכן לא קבלתי.

בשמחה אני ידבר עם המשרד .

אני גם בטוחה שיעלו את זה לכאן בקרוב .

המון תודה .

חברייה מקסימום אם לא יעלו, ברגע שיהיה לי אני יעלה לכם גם
סגור
פתיחה בחלון חדש
שאלה חשובה
שיר !!
11/12/2013 03:43
מותר לאכול תארוחה הראשונה ב 3:40 בבוקר
סגור
פתיחה בחלון חדש
תשובה
רנה עשת
11/12/2013 07:57
אם את כמה ב2:40 אני לא רואה סיבה שלא. אבל למה לקום בשעה כזאת. הכל שאלה של מתי את מתחילה את היום
סגור
פתיחה בחלון חדש
שוקולד
סונינו דבורה
11/12/2013 07:34
האם אפשר לאכול שוקולד מריר בתור שומן?

איך ניתן לאכול שוקולד מריר?
סגור
פתיחה בחלון חדש
לא
כפית
11/12/2013 07:49
שוקולד כמנה מותרת בלבד.
סגור
פתיחה בחלון חדש
מרקי קטניות
שרון
10/12/2013 21:30
מותר לשלב בתפריט 1200 קל' גם מרק אפונה\עדשים כתומות\שעועית\חומוס וכו'? והאם זה נחשב למנת פחמימה\חלבון בשר...? איך יודעים את הכמות המותרת?
סגור
פתיחה בחלון חדש
תש
אורנה_מנהלת הפורום
11/12/2013 00:18
הכמות היא חצי כוס קטניות כמנת פחמימה.

קערית מרק = פחמימה/חלבון (הקטניות יכולות להיות גם וגם
סגור
פתיחה בחלון חדש
סלט פירות
שרון
10/12/2013 21:34
אני שונאת פירות, רק אם אני חותכת סלט פירות אני יאכל, כמה מותר?וכמה פעמים ביום?
סגור
פתיחה בחלון חדש
תש
אורנה_מנהלת הפורום
11/12/2013 00:14
כוס חד"פ של סלט פירות תחליף למנת פרי.

וזה יוצא אותו טעם כמו פרי בלשמותו, לא אוהבת שום פרי? יש גם אופציה של פירות יבשים
סגור
פתיחה בחלון חדש
חורף וקשה לשתות 12 כוסות מים מה עושים?
אירית
10/12/2013 21:26
? בא רק דברים חמים
סגור
פתיחה בחלון חדש
אני אותו דבר,עד שלמדתי לשתות מים
אילת
10/12/2013 21:33
וב ירדתי בשתית המים :(
סגור
פתיחה בחלון חדש
לא יודעת אם זה כ"כ קשור
RG1
10/12/2013 22:07
אבל גם לי הייתה מאז ומתמיד בעיה עם שתיית מים. בהתחלה ניסיתי לעשות את זה עם כוסות וזה לא הלך, לא התמדתי וכל הזמן התעסקתי עם חישובים של כוסות

עברתי לשתות בבקבוק של חצי ליטר ואני שותה ליטר וחצי ביום (לרוב גם יותר) - זאת אומרת 3 בקבוקים כאלה שמתוכם בקבוק אחד הוא דיאט פטל. בעיקרון זה יוצא 9 כוסות ולדעתי זה מספיק לגמרי. גם המנחה שלי אמרה שליטר וחצי זה אחלה

לי אישית הרבה הרבה יותר קל לשתות ככה, כל חצי שעה/שעה לוגמת קצת
סגור
פתיחה בחלון חדש
יש לידי בקבוק מים של 750
אילת
10/12/2013 22:21
אבל בגלל הקור יותר מתחשק לי משהו חם מאשר מים :(
סגור
פתיחה בחלון חדש
אפשר תה...
תיור
11/12/2013 00:06
מים עם נענע או לואיזה או תה ירוק..

שאלתי את המנחה ואישרה.
סגור
פתיחה בחלון חדש
תרמילי אדממה
דניאל
10/12/2013 17:56
ראיתי שמותר כוס וחצי כפחמימה... האם אפשר גם לאכול אותם כחלבון גבינה? או חלבון בשר? כי תכלס זה סויה וזה קטניות, וכמו כל שאר הקטניות מכיל גם חלבון, ואפילו יותר חלבון מפחמימה...
סגור
פתיחה בחלון חדש
לדעתי..
יובל
10/12/2013 17:58
לדעתי אפשר חצי כוס כמנת חלבון גבינה.. לגבי תחליף לחלבון בשר אני לא יודע להגיד לך. שווה להמתין לתשובה מקצועית.
סגור
פתיחה בחלון חדש
חצי כוס?
דניאל
10/12/2013 20:16
בתרמילים? זה יוצא בערך 5 תרמילים כלומר 12 גרגירים... את התרמילים עצמם לא אוכלים כמובן... זה ממש מעט. אתה בטוח?
סגור
פתיחה בחלון חדש
תש
אורנה_מנהלת הפורום
11/12/2013 00:06
מהתרמילים השלמים כוס וחצי מנת חלבון גבינה
סגור
פתיחה בחלון חדש
מחר צבא
שיר !!
10/12/2013 19:21
איך השרוד שם בארוחות אוף
סגור
פתיחה בחלון חדש
תש
אורנה_מנהלת הפורום
11/12/2013 00:03
כמו חיילת מדוגמת ומתוקתקת..

קחי לך בתיק חטיף אנרגיה, פירות, ירקות חתוכים, כריך שווה.

והיום גם בצה"ל מכירים בעובדה שהאוכל לא חייב לשחות בשמן כדי להיות טעים ומזין, תבחרי את המנה המנצחת ולאו דוקא שניצל מטוגן.

חיילת גיבורה
סגור
פתיחה בחלון חדש
פשטידת אטריות
חגית
10/12/2013 14:48
למשהיא יש מתכון לפשטידת אטריות שיכולה להתאים לתכנית אפילו במקום ארוחת צהריים?

אשמח לכזה מתכון

ואם לא אז כמה נחשב למנה מותרת אם אני מכינה אותה

חבילת אטריות

חבילת קוטג5% סקי 5% שמנת חמוצה 9% ומפזרת מעל גבינה צהובה 9 % 3 ביצים
סגור
פתיחה בחלון חדש
פשטידת אטריות מעולה
יובל
10/12/2013 16:28
נמצאת בקטגוריית מתכוני דיאט כאן באתר:

http://www.heli-group.co.il/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%93%D7%AA+%D7%94%D7%90%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%A9%D7%9C+%D7%90%D7%A1%D7%A0%D7%AA+%D7%94%D7%9E%D7%A0%D7%97%D7%94

ממליץ מאוד! היא מעולה..
סגור
פתיחה בחלון חדש
זו פשטידה של משתתפים לא של חלי והיא לא נבדקה
אירית
10/12/2013 17:30
ואושרה איך אתה יודע כמה לאכול ממנה ? והאם היא מותרת ?
סגור
פתיחה בחלון חדש
הפשטידה של אוסנת?
מיה
10/12/2013 17:53
אוסנת היא אחת המנחות. אמורים לחלק אותה ל-8.
סגור
פתיחה בחלון חדש
יובל
10/12/2013 17:56
הקישור לפשטידה שנתתי הוא של אסנת, אחת המנחות בתוכנית והוא הועלה בחלק ״המתכונים של חלי״, אזי הוא נבדק ואושר. בסוף המתכון כתוב לכמה לחלק וכמה שווה כל חלק
סגור
פתיחה בחלון חדש
אכן
אורנה_מנהלת הפורום
10/12/2013 23:56
הפשטידה הזו היא פרי יצירתה של אסנת המנחה והיא כמובן מאושרת בתפריט.

בתאבון
סגור
פתיחה בחלון חדש
שקשוקה ירוקה
משה חוטר
10/12/2013 12:01
הרעיון בשקשוקה ירוקה הוא להכין רוטב המבוסס על תרד במקום רוטב עגבניות.

זה יוצא טעים מאוד.

משה
סגור
פתיחה בחלון חדש
שקשוקה ירוקה-הפנייה לאורנה
מירבביצצי
10/12/2013 14:23
נשמע טוב, אורנה אפשר בבקשה בכל זאת את המתכון המלא והמקורי? תודה
סגור
פתיחה בחלון חדש
תש
אורנה_מנהלת הפורום
10/12/2013 23:53
כן בהחלט אדאג שהמתכון יופיע באתר
סגור
פתיחה בחלון חדש
הרבה אמרו לי שניתן ליצור
תיור
09/12/2013 11:12
קשר עם הדיאטנית של חלי ממן דרך המוקד כדי לשאול על המתכונים.

איך אני מגיעה למוקד?
סגור
פתיחה בחלון חדש
מוקד
יאנה
09/12/2013 11:34
מוקד טלפוני 24 שעות ביממה : 1700-507-508
סגור
פתיחה בחלון חדש
אממ
RG1
09/12/2013 14:48
זה לא 24 שעות :|

לדעתי זה עד 15:00 בערך. לא יודעת למה כתוב 24 שעות באתר
סגור
פתיחה בחלון חדש
אהה
יאנה
09/12/2013 16:01
אוקיי ,אני רק העתקתי את מה שכתוב
סגור
פתיחה בחלון חדש
תש
אורנה_מנהלת הפורום
09/12/2013 21:58
המוקד הטלפוני פעיל 24 שעות: בשעות הפעילות במשרד תגיעו פשוט למענה אנושי, מעבר לשעות הפעילות (או כשכל הקוים תפוסים) יענו לכם מהמוקד הטלפוני ויקחו מס' טלפון ע"מ שנוכל לחזור אליכם למחרת.

הפניה לדיאטנית אפשרית למשתתפי הקבוצות לצורך התייעצות לגבי התפריט ולא לשם בדיקת מתכונים.
סגור
פתיחה בחלון חדש
אז איפה
תיור
10/12/2013 12:11
אוכל לבדוק מתכונים?

שאלתי לפני כמה ימים על מתכון והמלצת לפנות למוקד.
סגור
פתיחה בחלון חדש
תש
אורנה_מנהלת הפורום
10/12/2013 23:48
אם את משתתפת שלנו בקבוצות ניתן לבדוק מתכון מול המנחה או להתקשר למשרד.

הכוונה שלי היתה שדיאטניות מייעצות לגבי התפריט במידה ויש בעיה ולא בודקות מתכונים.
סגור
פתיחה בחלון חדש
תפריט חורף
איריס
10/12/2013 09:29
היי מישהי יכולה להעלות את תפריט החורף שחילקו בקבוצות?
סגור
פתיחה בחלון חדש
תש
אורנה_מנהלת הפורום
10/12/2013 23:39
התפריט נמצא גם באפליקציה
סגור
פתיחה בחלון חדש
מרק חינמי
ליז
10/12/2013 08:14
אם הכנתי את המרק שלי חלי בדיוק לפי המתכון ללא שמן והפחתתי בכמות אבקת המרק(2 במקום 3 כפות ) ויצא לי ממש מצויין -טחנתי אותו מומלץ מאוד !!!

אכלתי 3 כעריות בינוניות לארוחת ערב עם 2 כפות גבינה



בארוחת ערב אכלתי יוגורט 0%

השאלה שלי אם אוכלים 3 כעריות למרות שזה מרק חינמי זה לא משמין בכל זאת זה מרחיב את הקיבה ?
סגור
פתיחה בחלון חדש
תש
אורנה_מנהלת הפורום
10/12/2013 23:38
ממרק חינמי לא תעלי במשקל, בריא משביע, מרגיע ומחמם
סגור
פתיחה בחלון חדש
שאלה
רורו
10/12/2013 14:40
אם יוצא לי לאכול ארוחת ערב בשעה 8 ואני הולכת לישון אחרי שעה או שעה וחצי זה בסדר?

כי איך שאומרים לא מומלץ
סגור
פתיחה בחלון חדש
לא נראה לי שזה בעייתי...
יובל
10/12/2013 16:28
לא נראה לי שזה בעייתי ללכת לישון שעה-שעה וחצי אחרי הארוחה האחרונה..
סגור
פתיחה בחלון חדש
למה לא מומלץ?
RG1
10/12/2013 16:31
להפך, ההמלצה היא ללכת לישון לפחות שעה (כמובן שאפשר יותר, אבל זה המינימום) אחרי הארוחה האחרונה
סגור
פתיחה בחלון חדש
לא מומלץ
לינויה וזה
10/12/2013 17:28
הרמב"ם (מומחה בתזונה בריאה ואחד הרופאים הכי גדולים בעולם. לצערנו, לשעבר), אומר שאסור ללכת לישון אחרי האוכל. צריך לחכות 4 שעות במקרה של ארוחה גדולה, ו - 2-3 במקרה של ארוחה קטנה.
סגור
פתיחה בחלון חדש
אז...
RG1
10/12/2013 20:05
אולי להשאיר את ארוחת הלילה או אחת מארוחות הביניים שהן קלות יותר לסוף היום. ובמקרה הזה לגמרי מספיקה שעה
סגור
פתיחה בחלון חדש
או...
לינויה וזה
10/12/2013 22:03
שאפשר לאכול את ארוחת הלילה שעה וחצי - שעתיים אחרי ארוחת הערב..
סגור
פתיחה בחלון חדש
חורף
יעל 2
10/12/2013 21:11
עוד מעט כבר שלג...תפריט חורף נכנס לשינה?

מאד אשמח לעדכון האתר בתפריט חורף!!!!!!!!
סגור
פתיחה בחלון חדש
שעועית צהובה
מיכל
10/12/2013 15:27
מישהי יודעת לגבי שעועית צהובה בתנור

האם אני צריכה קודם להרתיח במים חמים ( כמו עם כרבית למשל?)

ואותה שאלה גם לגבי שעועית צהובה במחבת

ודבר נוסף - נראה לכם טעים / הגיוני להוסיף במיה למרק?

הטעם שלה דומיננטי?

אשמח לתשובות ... תודה
סגור
פתיחה בחלון חדש
אני גם אשמח לדעת
מיה
10/12/2013 17:09
קניתי חבילה במבצע ואני תוהה מה לעשות איתה
סגור
פתיחה בחלון חדש
בתנור
טולסק
10/12/2013 18:56
אני לא מפשירה, אלא פשוט בתנור עם מלח, פלפל ולפעמים גם תבלין לפיצה/שום...יוצא קריספי וטעים
סגור
פתיחה בחלון חדש
תודה :)
מיכל
10/12/2013 19:50
אני אנסה כבר עכשיו
סגור
פתיחה בחלון חדש
תבלין פיצה הא?
מיה
10/12/2013 20:04
רעיון מדליק.
סגור
פתיחה בחלון חדש
טולסק
מיטלוש82
10/12/2013 21:04
כמה מעלות וכמה זמן בתנור? (לחבילה שלמה של סנפרוסט- קפוא)
סגור
פתיחה בחלון חדש
יש לי בעיה ):
דניאל
10/12/2013 16:48
אני מאוד אוהבת לבשל, ומבשלת יחסית הרבה (: בעיקר אוהבת להכין קינוחים... וגם שאר המשפחה אוהבת שאני מכינה... הבעיה היא שאני רגילה לטעום מהאוכל שאני מכינה תוך כדי הבישול. גם כי הוא טעים ונחמד, וגם כדי לוודא שיוצא טוב (: מאז שנכנסתי לתוכנית אני ממש משתדלת למעט ב"טעימות" האלה, ולא כל כך הולך! זה לא נראה לי בעיה כשמדובר בכמה אפונים, אבל כשאני מכינה עוגות... ): מה לעשות? יש לכן עצות איך להתמודד?

תודה
סגור
פתיחה בחלון חדש
יובל
10/12/2013 16:58
הייתה לי את אותה הבעיה.. מאוד אהבתי לבשל ולאפות (ואני עדיין אוהב ועושה את זה!), אבל כשהכנתי קינוחים טעימים ומשמינים, לטעום מהם היה בעייתי.. אז מה עשיתי?

בחלק מהמקרים, פשוט לא טעמתי. למשל: כשמכינים גנאש שוקולד או קצפת, הרי מקציפית ומוסיפים סוכר ו/או שוקולד, מן הסתם שזה ייצא מתוק וטעים = אין צורך לטעום.

במקרים אחרים, אני תמיד תופס קורבן שנמצא באיזור המטבח והוא זה שטועם, כך שכל האחריות (והשומנים ) נופלים עליו

אבל באמת שלמדתי שברוב המקרים לא צריך לטעום.. ועד עכשיו טפו טפו לא החזירו לי קינוח שהכנתי כי הוא היה מלוח ולא מתוק
סגור
פתיחה בחלון חדש
תדאגי לך לסו שף :)
מיה
10/12/2013 17:00
מישהו שיטעם במקומך. אם את גם ככה מכינה את זה בשביל המשפחה אז שיקחו חלק מההתחלה
סגור
פתיחה בחלון חדש
שימי בפה מסטיק או סוכרייה
מיכל
10/12/2013 19:49
ואפילו תכיני לך קפה או תה שיהיה לידך

ככה הפה שלך יהיה עסוק עם דברים וטעמים אחרים

ברוב המיקרים זה עובד....

סגור
פתיחה בחלון חדש
תודה על העצות המועילות
דניאל
10/12/2013 20:03
אשתדל ליישם, רעיונות טובים (;
סגור
פתיחה בחלון חדש
מה דינו של ערק?
מעיין קוריאט
10/12/2013 14:36
.
סגור
פתיחה בחלון חדש
מנה מותרת
יובל
10/12/2013 16:29
סגור
פתיחה בחלון חדש
כמה ערק אפשר כמנה מותרת?
מעיין קוריאט
10/12/2013 19:07
.
סגור
פתיחה בחלון חדש
בערך 230-240 מ"ל
RG1
10/12/2013 20:01
לרוויה
סגור
פתיחה בחלון חדש
לחם
מאי
10/12/2013 19:09
קניתי לחם שפרוסה אחת זה 34 קלוריות, כמה מותר לי ממנו בארוחת בוקר וערב?
סגור
פתיחה בחלון חדש
דניאל
10/12/2013 19:41
2 פרוסות (: לחם קל עד 40 קלוריות לפרוסה, 2 פרוסות=מנת פחמימה.
סגור
פתיחה בחלון חדש
2
מיכל
10/12/2013 19:45
אין הבדל משמעותי בין 34 ל 40
סגור
פתיחה בחלון חדש
הכנתי בורקס של מזליקה רק עם בולגרית
אירית
10/12/2013 17:08
אבל שמתי בטעות רק 30 גרם גבהינה בולגרית . האם צריך להוסיף גם מנת שומן וגם חלבון ? לדעתי לא כדאי להכין כי מעלה אחד יצא בורקס אחד קטן ולא משביע בכלל עדיף לאכול פשטידה או לחם עם חלבון גבינה מאשר בורקס אחד .
סגור
פתיחה בחלון חדש
אם שמת פחות מהמתכון...
מיה
10/12/2013 17:13
אז הגיוני שיצא לא משביע.



את צריכה לשים 80 גרם לפי המתכון.

יצא לי להכין את זה כמה פעמים וזה דווקא יוצא מנה יחסית גדולה. אולי לא עקבת אחרי ההוראות?
סגור
פתיחה בחלון חדש
האם את מגלגלת או פשוט מחלקת את הבצק לשניים
אירית
10/12/2013 17:23
ושמה אחד על השני ? אוי עדיף כך אח פעם הבאהלחלק את העלה לשניים ואת הגבינה וכך יצאו 2 בורקסים כי זה מבאס לאכול בורקס קטן מגולגל , הנחנה היא שאוכל להוסיף ביצה קשה וזייתים
סגור
פתיחה בחלון חדש
ארוחת צהריים
עינבל סולימן
10/12/2013 12:11
האם אפשר לוותר על ארוחת ביניים שבין א.בוקר לצהריים ובמקום זה פשוט לאכול ארוחת צהריים?



תודה על העזרה
סגור
פתיחה בחלון חדש
יובל
10/12/2013 12:18
אין בעיה להחליף בין הארוחות, הכוונה היא שלדוגמה תאכלי ארוחת בוקר, לאחר מכן ארוחת צהריים, ואז ארוחת ביניים, תמשיכי עם ארוחת לילה, ארוחת ערב וארוחת ארבע.

אבל לא לדלג על ארוחות, לאכול אותן בכל מקרה! פשוט לא חובה לפי הסדר המופיע בתפריט.
סגור
פתיחה בחלון חדש
תודה רבה!! ומה עושים
עינבל סולימן
10/12/2013 12:30
כשיש אירוע??

מחר יש לי חתונה בערב ואני לומדת בבוקר אז לא יכולה לא לאכול עד האירוע.

+ כמה יין אדום מותר לשתות?
סגור
פתיחה בחלון חדש
טיפ של המנחה שלי
טולסק
10/12/2013 13:14
2 כוסות יין חצי יבש (לא מתוק) בשבוע

וטיפים:

1. לאכול ביצה קשה + קולה זירו לפני האירוע וזה כבר "יסתום" אותך. (את לא מחשבת את הביצה באוכל היומי)

2. בהתחלה תאכלי רק ירקות, בלי קשקושים (אפילו לתת למלצר טיפ כדי שיביא לך ירקות טריים בלי תוספות/רטבים).

3. לבחור בין המנה הראשונה למנה העיקרית ולא שתיהן.



ואמרה מנצחת של אמילי: "זה שנתת 400 שקל מתנה לא אומר שאת צריכה לאכול ב400 שקל".



תהני ומזל טוב
סגור
פתיחה בחלון חדש
יובל
10/12/2013 13:20
בנוסף לטיפים המעולים שנכעתבו מעלי,

אני ממליץ לך גם להחליף בין ארוחת הצהריים לארוחת הערב, כך יש לך יותר קלוריות לאוכל שתאכלי באירוע. תאכלי את ארוחת הצהריים, ובמידה ולא אכלת את המנה המותרת שלך השבוע ואת רוצה להשתמש בה באירוע, את יכולה כמובן.
סגור
פתיחה בחלון חדש
תודה רבה רבה על העזרה :)
עינבל סולימן
10/12/2013 15:38
ננסה את זה ... את שתי האפשרויות
סגור
פתיחה בחלון חדש
איך שומרים לא לרדת עוד?
מירמיר
09/12/2013 18:26
הגעתי לשמירה בספטמבר 2013 - ירדתי 16 קילו , וכמובן שמחתי מאוד. הקפדתי על התפריט במלואו + שתי מנות מותרות בשבוע והמשכתי לרדת. המנחה שלי העלה לי את התפריט מ 1200 קלוריות ל 1500 ואני ממשיכה להקפיד עליו + שתי מנות מותרות בשבוע - מרגישה שאני אוכלת בריא ולא רעבה במשך היום ועדיין יורדת! מה עוד ניתן לעשות? אני רוצה לשמור ולא לרדת וגם חוששת לעלות יותר מדי.

אני שוקלת כיום 2.5 ק"ג פחות ממשקל השמירה שלי.
סגור
פתיחה בחלון חדש
מומלץ להתייעץ עם דיאטנית
יובל
09/12/2013 18:31
כדאי לדבר באופן פרטי עם המנחה בקבוצה, אולי בטלפון או לפנות למוקד במספר: 1-700-507-508 ולבדוק שם מה לעשות.
סגור
פתיחה בחלון חדש
תש
אורנה_מנהלת הפורום
09/12/2013 22:02
אם גם אחרי שינוי תפריט ו- 2 מנות מותרות את ממשיכה לרדת נא ידעי את המנחה שלך ואולי שווה גם להתיעץ עם הדיאטנית.
סגור
פתיחה בחלון חדש
כמוך כמוני....
רוני
09/12/2013 22:06
גם אני בדיוק באותו מצב! הייתי בחול מספר חודשים וחזרתי 3 ק"ג מתחת למשקל השמירה שלי (כך שבשבועות מסויימים אני יורדת אותו מעט...) המנחה אמרה לי לאכול עוד ועוד מנות מותרות ואני חוששת מאוד מעלייה (כי ביננו אף אחד לא צריך ללמד אותי לעלות במשקל ) אני לא יודעת מה לעשות... 1200 עם 3 מותרות או 1500 עם שתיים למרות שזו נראית לי תוספת ענקית של קלוריות! בכל מקרה אבקש בעצת יובל לדבר עם הדיאטנית...
סגור
פתיחה בחלון חדש
שאלה אישית
:)
09/12/2013 22:27
אני יודעת שזה לא קשור אבל שאלה ממני אלייך שעשית את התוכנית בתקופה שרצית לרדת עשית את התפריט ואכלת גם את המנה מותרת או שוויתרת עלייה (לא פחדת מלעלות או לרדת פחות ממה שהיית יורדת בלי המותרת ?
סגור
פתיחה בחלון חדש
מירמיר
09/12/2013 22:34
הלכתי לפי התכנית ולא פספסתי אף מנה מותרת! זה כיף ונותן כח להמשיך!
סגור
פתיחה בחלון חדש
אין שום סיבה לוותר על המותרת!
מיה
09/12/2013 23:03
היא מותרת לא מיותרת! חוצמזה שזה נותן מוטיבציה ומשהו לצפות לו
סגור
פתיחה בחלון חדש
אם היו מציעים לי
RG1
09/12/2013 23:08
עוד 200 גרם ירידה בשבוע ובעד זה לוותר על המותרת לא הייתי מסכימה בשום פנים
סגור
פתיחה בחלון חדש
צרות טובות
חגית
10/12/2013 12:14
איזה צרות טובות יש לך, גם אני בשמירה ואם אני אוכלת שתי מנות מותרות אני עולה קצת..

אבל זה הרע במיעוטו, תהני כל עוד את יכולה פשוט תהיה עם האצבע על הדופק (ורג ליים על המשקל פעם בשבוע)
סגור
פתיחה בחלון חדש
צרות של עשירים
שרון-ס
10/12/2013 14:44
סגור
פתיחה בחלון חדש
תפריט חורף שקשוקה ירוקה
מירבביצצי
10/12/2013 09:56
בוקר טוב בתפריט חורף רשום שקשוקת ירוקה אפשר מתכון?
סגור
פתיחה בחלון חדש
שני
10/12/2013 09:57
זה בדיוק מה שאני כתבתי... אני גם מחפת את המתכון...
סגור
פתיחה בחלון חדש
תפריט חורף
איריס
10/12/2013 10:10
שלום לך תוכלי להעלות לכאן את תפריט החורף?
סגור
פתיחה בחלון חדש
אשמח גם שמישהו יעלה את תפריט חורף
סיגל.
10/12/2013 10:28
סגור
פתיחה בחלון חדש
היי חבר'ה
סיגל.
10/12/2013 12:33
לא הייתי בקבוצה אמש,

יש אפשרות למישהו להעלות את תפריט חורף.

תודה מראש
סגור
פתיחה בחלון חדש
א.ערב
יאנה
09/12/2013 12:23
מה אתם אוכלים לארוחת ערב?

אני צריכה רעיונות...קצת נמאס לי מכריך עם חביתה או טונה...או קטוג'!!
סגור
פתיחה בחלון חדש
אני מגוונת גם ב
שרון-ס
09/12/2013 12:59
טוסט עם גבינצ, כף קוטג' (בתוך הטוסט)+3זיתים+קטשופ.

אני אוהבת סרדינים, אז אני מגוונת בזה בחלבון גבינה.

את יכולה לעשות טוסט או סנדוויץ' רגיל עם נקניק+חרדל+קטשופ



אבל אני הכי אוהבת חביתה
סגור
פתיחה בחלון חדש
רעיונות לארוחות
יובל
09/12/2013 13:06
היי,

אני משתדל לגוון כמה שניתן את מה שאני אוכל כל יום כדי שלא יהיה מצ'עמם..

אז כשאני ממציא דברים מגניבים וטעימים אני מעלה לבלוג שלי, את מוזמנת להתסכל ולקבל רעיונות:

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=839425

סגור
פתיחה בחלון חדש
תודה רבה על הרעיונות :)
יאנה
09/12/2013 13:21
סגור
פתיחה בחלון חדש
ארוחות ערב שלי :
אילת
09/12/2013 13:49
טוסט, פנקיק, פשטידה מהמתכונים באתר, עלי פילו/סיגר ממולא בגבינה
סגור
פתיחה בחלון חדש
טוב עשיתם לי חשק לטוסט!!
יאנה
09/12/2013 14:06
יאמייייי בא לי חח
סגור
פתיחה בחלון חדש
מממ פשטידת בטטות ובצלים!
RG1
09/12/2013 14:20
לפני הכל, וידוי קל: לפני התכנית, הייתי פשוט מכסחת בטטות על ימין ועל שמאל. אני מתהההה על הדבר הזה, במיוחד כשזה אפוי בתנור. ואז הגיעה התכנית ולקחה ממני את הדבר המתוק הכתום והאהוב הזה ומבחינתי לא כזה שווה לאכול חצי בטטה בתור מנת פחמימה. אמא תמיד עושה בשישי איזה חצי מגש של העיגולים האהובים האלה בתנור והם תמיד פוזלים אליי, ואני אליהם לא אשקר, אני גונבת אחד או שניים רק בשביל הטעם

אני בהחלט הולכת לנסות את הפשטידה! על איזה גודל תבנית אתה ממליץ?
סגור
פתיחה בחלון חדש
משהו לא גדול, בערך כמו...
יובל
09/12/2013 14:22
התבנית שאני השתמשתי בה הייתה שטוחה ודקה, והפנים שלה היו טיפה יותר רחבים משטח הפנים של 2 תבניות אינגליש קייק אחת ליד השנייה.
סגור
פתיחה בחלון חדש
אחלה, ככה חשבתי
RG1
09/12/2013 14:28
ולמה לבזבז 4 כפיות שמן על בצל? לדעתי אפשר להסתפק בכפית אחת ולא להחשיב אותה כמנת שומן ואז להנות ממנת שומן כמו טחינה, אבוקדו, רוטב לסלט וכו'
סגור
פתיחה בחלון חדש
בהחלט אפשרי
יובל
09/12/2013 14:33
סגור
פתיחה בחלון חדש
יובל - אחלה בלוג! :)
דנה 27
10/12/2013 12:23
תמשיך להעלות מתכונים לשם
סגור
פתיחה בחלון חדש
תודה! בהחלט אמשיך :)
יובל
10/12/2013 12:27
סגור
פתיחה בחלון חדש
כמה שאלות
שני
10/12/2013 09:53
דבר ראשון אני יודעת שעועית ירוקה היא חינמית מה הדין של אפונה ירוקה (עדיין בתרמילים) פחממה? או חינמית?



והשאלה השניה אתמול קיבלתי את התפריט חורף בקבוצה ורשום שם שקשוקה ירוקה. ואני לא מוצאת את המתכון. איפה ניתן לראות אותו?



תודה והמך יום חמים לכולן..
סגור
פתיחה בחלון חדש
יובל
10/12/2013 12:24
אפונה זה פחמימה (חרוז? )

אני מצרף לך מספר מתכונים לשקשוקה ירוקה.. כמובן שצריך לעשות להם התאמות לתוכנית, לדוגמה: בלי חמאה, בלי תוספת גבינה וכד'..

http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/healthy-food/Recipe-95afa18ed5b2141006.htm

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3519517,00.html

http://food.walla.co.il/?w=/903/642781

http://www.nikib.co.il/dinner/8625/



וכמובן שתמיד אפשר להכין שקשוקה רגילה
סגור
פתיחה בחלון חדש
שוקו..
הדס
09/12/2013 12:03
מותר לשתות כוס שוקו הכוונה לכפית שוקולית 3/4 מים ורבע חלב 1% במקום כוס נס, הכוונה שמתוך הארבע שמגיעים לי ביום אשתה 3 נס ואחד שוקו??
סגור
פתיחה בחלון חדש
גילה
09/12/2013 12:07
בשוקולית יש המון סוכר..

מה שכן את יכולה זה להכין עם מעט קקאו וממתיק.. כי שוקולית לא בתוכנית



בכל מקרה זה יוצא מאוד טעים והרבה יותר בריא..



בהצלחה!
סגור
פתיחה בחלון חדש
יש גם שוקו דיאט
יובל
09/12/2013 12:24
של יטבתה, ממש דומה לטעם הרגיל של השוקו שלהם - מותר כוס כמנת חלבון
סגור
פתיחה בחלון חדש
אהה כן?
הדס
09/12/2013 12:25
זה אבקה או מוכן?
סגור
פתיחה בחלון חדש
מוכן. בבקבוקים קטנים של יטבתה :)
יובל
09/12/2013 13:06
סגור
פתיחה בחלון חדש
אוקיי תודה!!
הדס
09/12/2013 12:24
סגור
פתיחה בחלון חדש
השוקו דיאט של יטבתה מאוד יקר.. :(
דנה 27
10/12/2013 12:18
אני מעדיפה פעם ב.. כשממש בא לי לשתות כוס שוקו עם כפית שוקולית ללא סוכר או ממתיק וקצת חלב (פחות מרבע כוס).

זה מחמם לי את הגוף ואת הנשמה וגם לא כזה יקר (אולי טיפה יקר קלורית)..

. אבל עדיין יש ירידות
סגור
פתיחה בחלון חדש
דפים  157  158  159  160  161  162  163  164  165  166  167  168  169  170  171  172  173  174  175  176 
נושא
הודעה
שליחת להודעה
ביטול
1-700-507-508
הוסף למועדפים | הפוך לדף הבית | שלח לחבר
SSD - בניית אתרים