הצטרפות לקבוצת חלי ממן
שם
טלפון
דוא"ל
יישוב
 

המתכונים של חלי

אצבעות דג בקלה אפויות

 
מרכיבים :
200 גרם פילה בקלה סחוט מנוזלים
כפית שמן זית
2 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל לבן

אופן הכנה :
מחממים תנור לחום בינוני, 180 מעלות.
חותכים את פילה הדג לרוחב, לרצועות בעובי 2 ס"מ לפחות (שלא יתפרק).
מערבבים את רצועות הדג עם שמן הזית והתבלינים
(אפשר להוסיף פפריקה אדומה או גרגירי כוסברה טחונים).
מכניסים את פירורי הלחם לשקית, מוסיפים את אצבעות הדג, ומנערים עד שאצבעות הדג מצופו בפירורי לחם מכל הצדדים.  מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים במשך 15-20 דקות,.  יש להימנע מאפיית יתר, שהדג לא יתייבש.

כל הכמות + ירקות מבושלים חינמיים = ארוחת צהרים מלאה