הצטרפות לקבוצת חלי ממן
שם
טלפון
דוא"ל
יישוב
 

המתכונים של חלי

מרק כרובית וירקות שורש

 
מרכיבים :
ראש סלרי בגודל בינוני
ראש כרובית בגודל בינוני
כף שמן זית
בצל בגודל בינוני חתוך לקוביות
ראש פטרוזיליה בגודל בינוני
מלח, פלפל לבן
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון

אופן הכנה :
מחממים כף שמן זית בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
מפרקים את הכרובית לפרחים בגודל בינוי, שוטפים ומנקים.,  מקלפים את ראש הסלרי ואת ראש הפטרוזיליה וחותכים לקוביות.  מוסיפים את פרחי הכרובית ואת הסלרי והפטרוזיליה לסיר., מוסיפים מים מעל גובה הירקות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה, או עד שהירקות מתרככים.  טוחנים את המרק בבלנדר מוט או במעבד מזון, טועמים ומתקנים תיבול

6 מנות
מנה אחת = חינמי, פעם ביום