הצטרפות לקבוצת חלי ממן
שם
טלפון
דוא"ל
יישוב
 

המתכונים של חלי

סלמון ברוטב קוקוס עם בטטה ושעועית ירוקה

 
מרכיבים :
4 פרוסות פילה סלמון (600 גרם)
1/2 חבילה של שעועית ירוקה עדינה קפואה מופשרת
כפית שטוחה ג'ינג'ר טחון
1/2 כפית כורכום
שן שום קצוצה
2 ראשי בצל ירוק קצוצים דק, חלק לבן וירוק
2 בטטות בגודל קטן, חתוכות לקוביות קטנות
כפית שמן זית
4 כפות כוסברה קצוצה
100 מל קרם קוקוס (יש לקנות את הקרם המכיל כ-200 קל' ל- 100 מל)

אופן הכנה :
מנקים היטב את פרוסות הסלמון ומייבשים במגבת נייר. 
בסיר רחב, סוטאז', מחממים את כפית השמן ומטגנים את השום הקצוץ.  מוספים את קוביות הבטטה, השעועית הירוקה, הבצל הקצוץ והכוסברה הקצוצה ומתבלים בג'ינג'ר, כורכום, מלח ופלפל לבן. מערבבים.
מניחים את פרוסות הדג על גבי הירקות כשהעור כלפי מעלה.  שופכים את קרם הקוקוס על הדגים.  מכיסים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה

4 מנות
כל מנה = ארוחת צהריים מלאה