הצטרפות לקבוצת חלי ממן
שם
טלפון
דוא"ל
יישוב
 

המתכונים של חלי

עוגת גבינה וביסקוויטים בשני טעמים

 
מרכיבים :
2 כוסות חלב 1%
חבילת פתי בר בטעם שאוהבים (24 יחידות)
1/2 חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל צרפתי או שוקולד לבן
1/2 חבילת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
500 גר' גבינה לבנה 5% (2 קופסאות קטנות)
1 כף קקאו שטוחה לקישוט העוגה (לא חובה
2 כפות סוכר

אופן הכנה :
עובדים עם שתי קערות נפרדות:
בקערה אחת מערבבים כוס חלב אחת עם חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל, ובקערה השנייה מערבבים את כוס החלב השניה עם חצי חבילת אינסטנט פודינג שוקולד.
מניחים אל שתי הקערות בצד לכמה דקות, עד שהתערובות מסמיכות.  
לכל קערה מוסיפים גביע אחד של גבינה לבנה (250 גרם) וכף סוכר ומערבבים היטב (מי שאוהב מתוק יותר יכול להוסיף ממתיק מלאכותי).  ממלאים צלחת בחלב.
טובלים מחצית מכמחות הביסקוויטים בחלב ומסדרים אותם בתבנית.
שופכים על הביסקוויטים את כל תערובת הגבינה עם פודינג הווניל.  מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת (טבולים בחלב),  ומעליה את כל תערובת הגבינה עם פודינג השוקולד.  שמים במקרר לשלוש שעות לפחות, לקישוט:  מעבירים את הקקאו  דרך מסננת דקה ומפזרים על העוגה.

12 מנות
כל מנה = תחליף למנת פחמימה + מנת חלבון גבינה