הצטרפות לקבוצת חלי ממן
שם
טלפון
דוא"ל
יישוב
 

המתכונים של חלי

פילה מושט אפוי

 
מרכיבים :
כפית דבש או רכז רימונים טבעי
2 כפות חרדל
2 כפות מיונז
1/2 כוס מיץ לימון
4 פרוסות פילה אמנון
3 שיני שום כתושות
2 כפות כוסברה קצוצה
מלח, פלפל לבן

אופן הכנה :
מנקים היטב את פילה הדג.  מערבבים בקערה את חומרי הרוטב:  מיץ לימון, חרדל, מיונז, דבש, שיני שום וכוסברה קצוצה.  מתבלים  לפי הטעם.  מסדרים את פילה הדג בתבנית חסינת אש כשהעור כלפי מטה ויוצקים מעליו את הרוטב.  
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים ב - 180 מעלות במשך כשלושים דקות.  בעשר הדקות האחרונות אפשר להסיר את נייר האלומיניום ולהעביר את התנור למצב גריל, להשחמה קלה.

4 מנות
כל מנה = מנת חלבון בשר
(כמות הקל' ב במנה מחושבת יחד עם השומן)