הצטרפות לקבוצת חלי ממן
שם
טלפון
דוא"ל
יישוב
 

המתכונים של חלי

קישואים בטעם כבד

מרכיבים :
ביצה קשה
2 קישואים גדולים ונקיים, חתוכים לקוביות בגודל בינוני
בצל בגודל בינוני קצוץ דק
מלח, פלפל שחור גרוס
כפית שמן זית

אופן הכנה :
מטגנים את הבצל עם כפית שמן זית עד שהוא מזהיב, שומרים בצד.
מאדים את קוביות קישואים עד שהן מתרככות היטב ומאבדות נפח.
טוחנים במעבד מזון את הביצה הקשה עם הבצל המטוגן והקישואים המאודים, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.


כל הכמות = מנת חלבון גבינה + מנת שומן