חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

קרמבו

מרכיבים:

  • 250 גרם גבינה לבנה 3%
    0.5 כוס חלב 1%
    1 חבילה פרכיות אורז מצופות שוקולד
    0.5 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל/שוקולד/ריבת חלב
    120 גרם שוקולד מריר
    1 כפית שמן

אופן הכנה:

מסדרים פריכיות בתבנית.

מערבבים את הפודינג עם החלב.  לאחר 2 דקות מערבבים פנימה את הגבינה.

מעבירים לשקית זילוף ומזלפים גבעה קטנה על כל פריכית ומכניסים למקפיא לכמה שעות.

ממיסים במיקרו בכוס, שוקולד מריר ומוסיפים שמן (לא לוותר על השמן אחרת שוקולד לא ידבק).

מוציאים מהמקפיא, נועצים מזלג או שיפוד בתחתית וטובלים למס’ שניות בשוקולד רק את ה”גבעה”.  מאחסנים במקפיא ומוציאים 10 דקות לפני ההגשה.

 

20 יחידות.  2 יחידות = ארוחת ביניים אחר הצהריים או ארוחת לילה.

קרמבו דיאטטי

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות