הצטרפות לקבוצת חלי ממן
שם
טלפון
דוא"ל
יישוב
 

תפריט חורף - 1200 קל'

למה לא כדאי להוריד פרטי מזון או כמות מזון

ארוחת בוקר: מנת פחמימה+מנת חלבון גבינה+ירקות

מנת פחמימה+מנת חלבון גבינה+ירקות :
- - - - - - - - - - - -

ארוחת ביניים: מנת פרי + מנת שומן

מנת פרי + מנת שומן :
- - - - - - - - - - - -

ארוחת צהריים: מנת חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן + ירקות

מנת חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן + ירקות :
- - - - - - - - - - - -

ארוחת ביניים: מנת פחמימה + מנת פרי + מנת שומן

מנת פחמימה + מנת פרי + מנת שומן :
- - - - - - - - - - - -

ארוחת ערב: מנת פחמימה + 1.5 מנת חלבון גבינה + מנת שומן + ירקות

מנת פחמימה + 1.5 מנת חלבון גבינה + מנת שומן + ירקות :
- - - - - - - - - - - -

ארוחת לילה: מנת פחמימה/מנת פרי + מנת חלבון גבינה

מנת פחמימה/מנת פרי + מנת חלבון גבינה :
- - - - - - - - - - - -

חשוב לדעת : בחורף, אנו מרגישים רעבים יותר ונוטים לאכול בכמות גדולה יותר. מומלץ להתארגן מראש עם מזונות חינמיים חמים מתאימים, כמרקי ירקות, ירקות מבושלים חמים (כרובית, ברוקולי, שעועית ירוקה ועוד) וכמובן תה ירוק חם. המשיכו לשתות מספיק נוזלים - הנטייה בחורף כשקר לשתות פחות. עקבו יותר בקפדנות אחר כמות השתייה שלכם. גוונו את המים בחליטות צמחים ללא קפאין ומרקים חינמיים. * לשומרים על תפריט סוכרת מומלץ בארוחת הביניים של אחה"צ לבחור במנת פחמימה מורכבת או בפרי + מנת חלבון גבינה + מנת שומן ובארוחת לילה במנת פחמימה מורכבת + מנת חלבון גבינה.
התפריטים לשימוש אישי בלבד