קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

אגרול אפוי

מרכיבים:

  • 1 כפית רוטב סויה
    1 חבילה נבטים
    1 גזר
    כרבע כרוב לבן
    5 פטריות חתוכות
    1 בצל בינוני חתוך לרצועות
    1 כפית שמן
    מלח לפי הטעם
    1 עלי פילו

אופן הכנה:

אופן הכנה :

פורסים את הבצל לחוד, שופכים לווק על כפית השמן שמחכה כבר  בפנים ומאדים.

פורסים יחד  במעבד מזון את הכרוב, הגזר והגמבה.

כשהבצל מתרכך מוסיפים לו את  הפטריות, הכרוב והגזר.

מטגנים בערבוב (כף עץ !) עד שהירקות מתרככים מעט , מוסיפים נבטים,  רוטב סויה ומלח ומטגנים עוד כמה שניות.

 (ניתן להוסיף  לזה – שום פרוס או כתוש, פלפל לבן, קורט  ג´ינג´ר/זנגביל).

 

 

להרכבת האגרול:

חוצים  עלה פילו ל-2  ומקפלים למלבן ארוך. מתיזים שפריץ אחד של תרסיס שמן, שמים כף גדושה מהסלט  הסיני ,מהדקים את השוליים ומגלגלים לצורה של אגרול. מתיזים מעל שפריץ נוסף של שמן  ואופים בתנור עד להשחמה.

 

אגרול אחד = מנת פחמימה

תגיות: מאפים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות