קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

אומלט צרפתי

מרכיבים:

  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • גבינה בולגרית 5%
  • בצל ירוק קצוץ
  • פטריות חתוכות
  • פטרוזיליה קצוצה
  • ביצה
  • כפית שמן זית

אופן הכנה:

בקערה,
טורפים את הביצה,

מוסיפים את שאר המצרכים והתבלינים ומערבבים היטב.במחבת
טפלון

מחממים היטב את השמן, שופכים את הבלילה, ומטגנים משני הצדדים.

 

תחליף לארוחת ערב בתוספת 2 פרוסות לחם קל וירקות טריים
תגיות: אומלטים
אומלט צרפתי

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות