קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

ארטישוק ברוטב לימון

מרכיבים:

  • פטרוזיליה
    1 לימון סחוט
    1 שן שום כתושה
    1 ק”ג ארטישוק
    1 כף שמן
    מלח ופלפל

אופן הכנה:

לקלף
ולשטוף היטב את הארטישוקים, לשים בסיר ולמלא מים עד לכיסוי.להוסיף מיץ
לימון, שום ושמן. להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולכסות.לאחר כרבע שעה,
להוסיף את המלח והפלפל, להמשיך לבשל עד שהארטישוקים רכים וכמות הנוזלים
קטנה. לקראת סוף הבישול להוסיף את הפטרוזיליה.

2 כמנת פחמימה !

תגיות: סלטים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות