קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

ארטישוק ממולא בבשר

מרכיבים:

  • בצל בינוני פרוס לטבעות
  • בצל בינוני קצוץ דק
  • 2 שינוי שום כתושות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 150 גרם בשר רזה טחון
  • 8 תחתיות ארטישוק קפואות (של סנפרוסט למשל)
  • שומר פרוס
  • גבעול סלרי קצוץ דק
  • כפית שמן
  • כורכום
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

מערבבים פטרוזיליה, בצל קצוץ, שום, פלפל ומלח עם הבשר ומניחים במקרר לשעה.
מטגנים בסיר טבעות בצל עם כפית שמן, מוסיפים שומר וסלרי ומבשלים עד לריכוך.
ממלאים שמונה תחתיות ארטישוק בתערובת הבשר ומניחים בסיר.
מוסיפים מים, כורכום, מלח, פלפל ומיץ לימור (המים אמורים לכסות את תחתיות הארטישוק).
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה.

 

מנה אחת
כל הכמות – ארוחת צהריים מלאה (מנת פחמימה+מנת חלבון בשר+מנת שומן)

 

תגיות: בשר
ארטישוק ממולא בבשר

מתכונים נוספים

נגישות