קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

בורקס דפי אורז

רכיבים :

  • 8 דפי אורז  קוטר 16 ס"מ מרובעים או עגולים
  • ביצה שלמה טרייה טרופה
  • 2 כפות  קוטג'  5%
  • כחופן פתיתי עמק  או פרוסת גבינה צהובה קצוצה 9%  (25 גרם)
  • 2 כפיות שומשום טרי

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים את הרכיבי המילוי מוערכים ומפוררים לבלילה אחת, משאירים מעט מהביצה הטרופה להברשה בסוף.
  3. טובלים דף אורז בקערה של מים חמימים ומשרים 5-6 שניות.
  4. מעבירים את דף האורז למשטח ויש לייבש על מגבת, ולפתוח אותו .
  5. מניחים כף מלית באמצע הדף ומקפלים לריבוע או חצי עיגול
  6. סוגרים בצורת מעטפה. חוזרים על הפעולה עם כל הדפים.
  7. מסדרים את דפי האורז על תבנית משומנת עם תרסיס שמן
  8. מברישים את הבורקס עם הביצה הטרופה שהשארנו בצד ומפזרים קורט שומשום מעל כל דף.
  9. אופים כחצי שעה, עד שהדפים מזהיבים מעט. ונהיים קריספיים.

*אל תוותרו על הביצה. היא תורמת ליציבות הגבינות ומונעת מהן להישפך מהבורקס במהלך האפייה.

 

כל 4 בורקסים שווים לארוחת ערב שלמה בצירוף סלט ירקות קצוץ או ירקות חתוכים בצד, רסק עגבניות ומלפפון חמוץ.

תגיות: מאפים

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות