קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

בטטה ודלעת אפויות

מרכיבים:

  • 500 גרם דלעת
  • בטטה בגודל בינוני
  • בצל סגול בגודל בינוני פרוס דק
  • 2 כפיות שמן זית
  • 3 שיני שום פרוסות
  • מלח, פלפל שחור

אופן הכנה:

מקלפים את הדלעת והבטטה וחותכים לפרוסות דקות.  מאדים את הבצל הסגול והשום עם שמן הזית עד שהם משחימים קלות.  מערבבים את פרוסות הדלעת והבטטה עם הבצל המטוגן ומתבלים.  מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום בינוני כ- 40 דקות.  רצוי לערבב לפחות פעמיים במלך האפייה.  בעשר הדקות האחרונות מעבירים את התנור למצב גריל ואופים עד להשחמה.
אפשר להוסיף לתערובת קישוא בגודל בינוני פרוס/גזר בגודל גדול פרוס/1-2 פלפלים פרוסים.
2 מנות
כל מנה = מנת פחמימה + מנת שומן
תגיות: תוספות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות