קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

דג סלמון ברוטב לימון ובזיליקום

מרכיבים:

  • 1-2 שיני שום
  • 1/4 כוס מיץ לימון טרי
  • דג סלמון פרוס (200 גרם)
  • עלי בזיליקום טריים
  • 1 כפית שמן זית
  • חצאי עגבניות שרי
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

הכנת הרוטב:
טחונים על עלי הבזיליקום ואת שיני השום בבלנדר.  מוסיפים את מיץ הלימון, את השמן ואת התבלינים ומערבבים היטב.

 

אופן הבישול:
מסדרים את פרוסות הסלמון על מחבת נון-סטיק שחוממה מראש, יוצקים את הרוטב על הדג, מכסים ומבשלים כ- 15  דקות.  חשוב לא לבשל יותר מדי.
מנה = תחליף למנת חלבון בשר + מת שומן בארוחת צהריים
תגיות: דגים

מתכונים נוספים

נגישות