קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

כרוב אפוי

מרכיבים:

  • בצל בגודל בינוני, פרוס לחצאי עיגולים דקים
  • כרוב בגודל קטן, חתוך לרבעים ופרוס דק
  • גזר בגודל בינוני, מגורר דק
  • כף שמן זית
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף רסק עגבניות
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • 2 עלי דפנה
  • 1/2 כוס מים

אופן הכנה:

מטגנים את הבצל בכף שמן זית, עד שמזהיב.
מערבבים בקערה את הבצל המטוגן עם שאר המרכיבים.  מומלץ להוסיף את עלי הדפנה לתבנית עצמה, שלא יתפרקו בערבוב. מעבירים את התערובת לתבנית ומכסים בנייר כסף.
אופים כחצי שעה בחום בינוני.  מסירים את נייר הכסף, מעבירים את התנור למצב גריל ואופים עד להשחמה קלה של הירקות (רבע שעה עד חצי שעה).
מי שאוהב טעם של כרוב – אפשר להכין בלי פפריקה ורסק עגבניות.
4 מנה
מנה אחת – חינם פעם ביום.
תגיות: תוספות

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות