קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

לזניית תרד וגבינות משגעת

מרכיבים:

  • 10 פרוסות חצילים דקות שהוברשו בכף שמן זית
    1 קופסאת קוטג’ 3%
    4 פרוסות גבינה צהובה 5% מגורדות
    250 גרם בולגרית מגורדת גס
    2 ביצים
    1 כף שמן
    חבילת תרד טחון מופשר
    2 פלפל אדום קצוץ קטן
    כוס מים
    1 קופסאת עגבניות מקולפות
    מלח ופלפל
    9 עלי לזניה
    אורגנו
    1 בצל
    1 שן שום
    5 עלי בזיליקום
    1 כף אבקת מרק בצל

אופן הכנה:

חותכים
את הבצל לקוביות קטנות וכותשים את השום,

מחממים כף שמן במחבת ומוסיפים את
הבצל , הפלפלים ואת העגבניות המקולפות.

מוסיפים את התבלינים (בזיליקום,אבקת
מרק בצל,מלח ופלפל שחור וכדומה),

מוסיפים רבע כוס מים, כשהרוטב מוכן
מניחים בצד לצנן.

מלית: טורפים ביצה עם כל הגבינות והתרד ומעט מלח.

מרפדים את תחתית התבנית ברוטב העגבניות ומעל מניחים את עלי הלזניה , מברישים את
העלים ברוטב ומעל מפזרים את פרוסות החציל ומעל את מלית הגבינה.

מרפדים בעלי לזניה וחוזרים על הפעולה עם מלית הגבינה שוב.

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומכניסים את הלזניה לכ -40 דקות. אחרי חצי שעה מוסיפים
מעט רוטב מעל הלזניה ומפזרים את הגבינה הצהובה המגורדת.

 

7 מנות.

 

כל מנה = ארוחת ערב
תגיות: מאפים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות