קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

מאפה סייטן ותפוחי אדמה

מרכיבים:

  • 450 גרם סייטן פרוס לפרוסות בעובי 4-5 מילימטר
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים מגוררים דק
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שמן זית

אופן הכנה:

בקערה מערבבים את תפוחי האדמה המגוררים עם רסק העגבניות והתבלינים לתערובת אחידה.
בתבנית עם נייר אפיה המשומן בכפית שמן זית  משטחים חצי מתערובת תפוחי האדמה מעל התערובת מניחים את פרוסות הסייטן.
משטחים את המחצית השניה של תערובת תפוחי האדמה מעל פרוסות הסייטן.
עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים בחום בינוני כ- 40 דקות.
מסירים את נייר הכסף, מעבירים את התנור למצב גריל ואופים לעוד 10 דקות עד שהשכבה העליונה משחימה.
3 מנות.
מנה = חלבון בשר+פחמימה
תגיות: מאפים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות