קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

מיני פינוקי שוקולד – מתכון של עדי המנחה

מרכיבים:

  • 100 גרם שוקולד צ'יפס מריר או טבלת שוקולד מריר מגוררת גס
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 180 גרם קמח (כוס ורבע)
  • 25 גרם סוכר (2 כפות)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 ביצה גדולה
  • גביע יוגורט 200 מ

אופן הכנה:

בקערה לטרוף יחד ביצה, יוגורט, סוכר ותמצית וניל
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
לאחד לתוכה את פתיתי השוקולד צ'יפס
לחמם מכשיר לאבלי בייק עם תבניות הקייקס פופס, לרסס בספריי שמן
לשפוך מהתערובת לתוך הקייק פופס (ככפית לכל שקע) ולאפות כ 5-7 דקות

24-25 יח' ,  כל 3 יחידות = ארוחת ביניים אחה"צ

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות