קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

מקושקשת טופו

 

1 מנה = 1.5 חלבון גבינה + מנת שומן

 

120 גרם טופו קשה או רך

1 בצל קטן קצוץ דק

2 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים ופרוסות דק

1/4 כוס חלב סויה

1 כפית שמן זית

רבע כפית כורכום (לא לוותר, נותן צבע צהוב יפה)

מלח ופלפל שחור

 

הכנה:

  1. מפוררים את הטופו לקערה, אם הוא טופו רך ניתן פשוט למעוך אותו עם מזלג.
  2. מוסיפים את החלב סויה ואת התבלינים ומערבבים
  3. מחממים את כפית שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומאדים עד שהן מתרככות
  4. מוסיפים את תערובת הטופו ומערבבים תוך כדי טיגון עד שהנוזלים מתאדים
  5. מומלץ להגיש עם מעט פטרוזיליה טרייה קצוצה

 

 

 

 

 

תגיות: אומלטים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות