קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

מרק בצל

מרכיבים:

  • כפית חמאה
  • כף שמן זית
  • 3 בצלים גדולים פרוסים דק
  • כף קמח
  • חצי כוס יין לבן
  • 4 כוסות ציר עוף או ירקות רותחים (או 4 כוסות מים רותחים+ כף אבקת מרק עוף)
  • מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט
  • לעיטור – בצל ירוק קצוץ

אופן הכנה:

בסיר ממיסים את החמאה והשמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה, מדי פעם  בוחשים כדי שהבצל לא ישרף וידבק.

מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שהוא נספג בבצל, מוסיפים את היין ומבשלים עד לאידוי.
מוסיפים את נוזלי הציר ואת התבלינים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה ומערבבים מידי פעם.
מוזגים למרקיות ומעטרים בבצל ירוק קצץ או עירית קצוצה.
4 מנות,  מנה אחת ליום – חינם!
תגיות: מרקים

מתכונים נוספים

נגישות