קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

מרק גריסים ופטריות

5 מנות, מנה= מנת פחמימה

רכיבים:
• סלסלת פטריות שמפניון
• 3-4 פטריות פורטבלו
• 2 שיני שום קצוצות
• 1 בצל בינוני חתוך דק
• 1/2 כוס גריסי פנינה ( 100 גרם לפני בישול)
• 3 גבעולי פטרוזיליה עם עלים
• 1 כף שמן
• 1 כפית מלח, פלפל שחור גרוס, כמון
• 6 כוסות מים

אופן ההכנה:

• פורסים את הפטריות לפרוסות דקות
• מחממים סיר גדול עם כף שמן על להבה גבוהה ומטגנים את הבצל למשך 2-3 דקות.
• מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים, מוסיפים את הפטריות והמלח ובוחשים מעט.
• מטגנים את הפטריות למשך 5-7 דקות כאשר מידי פעם מערבבים מעט.
• מוסיפים לסיר את גריסי הפנינה. יוצקים פנימה 6 כוסות מים ובוחשים.
• מתבלים בפלפל שחור וכמון ומערבבים.
• מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את 3 גבעולי הפטרוזיליה מעבירים את הסיר ללהבה בינונית נמוכה ומבשלים עד שהגריסים רכים מספיק, כשעה. מומלץ לבחוש תוך כדי הבישול.
• ניתן לתקן תיבול בסיום הבישול.

תגיות: מרקים

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות