קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

מרק ערמונים מפנק וחגיגי

מרכיבים:

  • 1/2 כוס יין לבן (60 מ)
  • בצל בגודל בינוני, קצוץ
  • 1 קישוא בגודל גדול, חתוך לקוביות גדולות (ניתן להמיר ב- 300 גרם דלעת)
  • תפוח אדמה בגודל בינוני, מקולף וחתוך לקוביות גדולות
  • שקית ערמונים בוואקום
  • 200 מ
  • כף שטוחה חמאה
  • שן שום קצוצה
  • מלח, פלפל לבן או שחור

אופן הכנה:

מטגנים את הבצל והשום בחמאה עד להזהבה קלה.  מוסיפים את שאר החומרים (פרט לשמנת אלפרו) ו- 3 כוסות מים.
מבשלים כ- 20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים.
טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט, מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב.  מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
אפשר לקשט עם עירית קצוצה
תגיות: מרקים

מתכונים נוספים

לפרטים והצטרפות
דברו איתי
נגישות