קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

סדנת בישול עם גל ודורית

קרפצ’יו סלק – תחליף לחלבון + פרי
מרתיחים סלק בינוני במשך כחצי שעה, מכניסים למקרר לקירור.
מוציאים את הסלק וחותכים לפרוסות דקות דקות.
מעל מוסיפים 6-7 כדורי מיני בייבי מוצרלה.
ועוד 60 גרם סלמון מעושן.
מקשטים בעלי רוקט ומעט חומץ בלסמי.
וחותכים 2 תאנים טריות ומפזרים מעל.
סביצ׳ה סלמון – תחליף לפחמימה + חלבון
200 גרם לפני בישול, סלמון טרי! חשוב מאוד שלא יהיה קפוא.
1 צילי קטן אדום
1 לימון
צרור כוסברה
2 פרוסות לחם קל
אופן הכנה:
קוצצים דק דק את הסלמון ומכניסים לקערה.
קוצצים את הכוסברה והצ׳ילי דק
מערבבים היטב את הדג עם המרכיבים וסוחטים לימון שלם לתערובת.
מטבלים במעט מלח ופלפל.
ניתן להגיש את התערובת בתוך רינג מתכת (נראה טוב יותר בעין).
למצנם, מכניסים 2 פרוסות לחם קל.
חותכים עם הרינג את הלחם באמצע, כך שיווצר לנו עיגול.
על 2 עיגולי הלחם שיוצאים, מניחים את התערובת מהקערה.
רול סלמון וירקות:
מתכון:
1 מלפפון מקולף לרצועות דקות.
1 גזר מקולף לרצועות דקות
45 גרם סלמון מעושן
45 גרם גבינת שמנת סימפוניה.
מניחים רצועת מלפפון על קרש עץ, עליו מניחים רצועת גזר, עליו חתיכה קטנה של סלמון מעושן וכפית גבינה סימפוניה.
מגלגלים את הכל כמו רול סושי.
כ- 4-5 יחידות.
כל הכמות שווה לחלבון וחצי בארוחת הערב.
מוסיפים גם פחמימה ושומן.
דרושים חלי ממן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות