קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

סדנת בישול עם גל ודורית

עוגיות גרנולה חלי ממן – 2 יחידות שווה פחמימה מתוקה 
שקית גרנולה
2 חלבוני ביצים
מערבבים את החלבונים עם שקית גרנולה טוב טוב מחלקים את העיסה ל24 יחידות
מכניסים לתנור בחום 180 מעלות ואופים כ- 7-8 דקות.
רולדת וניל – לחלק ל7 כל מנה שווה פחמימה + חלבון 
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב 1%
1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל (לקרם)
5 ביצים
250 גרם גבינה לבנה 5%
אופן הכנה:
להקציף 5 ביצים שלמות ולהוסיף חבילה אינסטנט פודינג וניל.
לשטח על נייר אפייה מרוסס בתרסיס שמן ולאפות בחום 180 מעלות למשך 12 דקות.
יש לצנן היטב לפני שמפרידים מהנייר.
קרם:
להקציף חצי כוס חלב, חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל וגבינה לבנה
למרוח על משטח הבצק שהתקרר ולגלגל לרולדה.
  עוגת פרג טבעונית ופרווה – לחלק 15 פרוסות כל פרוסה תחליף לארוחת ביניים פחמימה + שומן 
מרכיבים:
3 כפות שטוחות של קוקוס טחון
150 גר’ שקדים טחונים
150 גר’ פרג טחון (רצוי טרי)
כפית אבקת אפייה
כף גרידת לימון
1/3 כוס “כמו סוכר” (או 3 כפות סוכר, ואז להוריד את הקוקוס הטחון)
1/3 כוס שמן
כפית תמצית וניל איכותית
כוס וחצי רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
אופן הכנה:
מחממים תנור לחום בינוני.
מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים.  בקערה אחרת מערבבים את החומרים הרטובים.
שופכים את החומרים הרטובים לקערת היבשים ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת מעט.
אופים כ- 30-40 דקות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים (אפיית יתר עלולה לייבש את העוגה).
15 פרוסות
כל פרוסה = תחליף לארוחת ביניים אחר הצהריים.
טראפלס שוקולד-
150 גרם שוקולד – להמיס
לערבב עם חצי כוס טחינה גולמית
+ כפית תמצית וניל
לשים על נייר אפיה ולהקפיא לפחות שעה.
לחלק ל10 כל חתיכה פחמימה מתוקה+ שומן
תגיות: שונות
דרושים חלי ממן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות