קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

סדנת בישול עם גל וניאורה – טבעוני

סלט שעועית שחורה

מנה אחת = ארוחת צהרים שלמה!!!

(תחליף מנת בשר + מנת פחמימה + מנת שומן)

 

12 כפות שעועית שחורה

1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות

6 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

כוסברה קצוצה לפי הטעם

1 כף אבוקדו

מלח

2 כפות חומץ בלסמי

 

הכנה:

מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד ומתבלים.

 

 

סייטן מוקפץ:

מנה אחת = ארוחת צהרים שלמה

(תחליף מנת בשר + מנת פחמימה + מנת שומן)

 

150 גרום סייטן פרוס דק

רבע חבילת ברוקולי מופשר

4 פטריות פורטובלו גדולות פרוסות

4 שיני שום

1 פלפל צילי פרוס דק

תיבול- מלח, כורכום, פלפל שחור, אגוז מוסקט

2 דפי לזניה

 

הכנה:

מרססים ווק בתרסיס שמן, מוסיפים את הברוקולי ומאדים כ 5 דקות. מוסיפים את רצועות הסיטן ומערבבים היטב, מאדים כ 10 דקות נוספות

מוסיפים את פרוסות הפטריות ומערבבים

מוסיפים את שיני השום הפרוסות צ’ילי חריף פרוס

מתבלים בכורכום, מלח

אחרי שדפי הלזניה התבשלו חותכים אותם לרצועות דקות ומוספים למחבת ומערבבים

משתמשים במעט מים מבישול הלזניה לתוך המוקפץ – מערבבים לעוד 2 דקות בלבד.

 

טופו:

מנה אחת = ארוחת צהרים שלמה

(תחליף מנת בשר + מנת פחמימה + מנת שומן)

 

150 גרם טופו מושרה ברוטב סויה למשך שעה

חצי בטטה קטנה חתוכות לקוביות קטנות

1.5 בצל סגול קצוץ

1 פטריית פורטובלו פרוסה

1 פלפל חריף פרוס דק

כפית טחינה

רוטב סויה למשרה

 

מרססים ווק בתרסיס שמן מוסיפים את רוביות הטופו עם המשרה שלהם לתוך הווק

מוסיפים את קוביות פלפל צהוב קצוץ, קוביות בטטה ומקפיצים, מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת הפלפל החריף ולהקפיץ לעוד 10 דקות.

מעבירים לצלחת ומפזרים מעל כפית טחינה גולמית

 

דרושים חלי ממן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות