קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

סדנת בישול עם גל וניאורה – מתוקים

עוגת פאדג׳ שוקולד:
מצרכים:
150 שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 ביצים
חצי כוס סוכרמקציפים את הביצים והסוכר יחד בקערה.
ממיסים את השוקולד עם החמאה במיקרו.
מערבבים יחד את שתי הקערות לתערובת אחת ושופכים לתבנית אפייה קטנה.180 מעלות למשך כחצי שעה.

לחלק ל 10, כל פרוסה שווה למנת פחמימה מתוקה+שומן

עלה פילו ממולא בריקוטה:
לוקחים עלה פילו אחד ומורחים עליו 3 כפות ריקוטה.
מגלגלים את הפילו (נראה כמו אגרול גדול)
מרססים מעט ספרי שמן מעל ומכניסים לתנור על חום 180 מעלות למשך 20 דקות.

חצי מהכמות שווה למנת חלבון + מנת פחמימה

מאפינס בננה ותפוחים:

  • 3/4 כוס קמח
  • 1/2 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
  • 1 בננה קטנה בשלה מעוכה
  • 1 כף צימוקים
  • 2 ביצים

אופן הכנה:

מערבבים היטב את המרכיבים, אופים בתבנית שקעים של מאפינס כ- 10-15 דקות בחום בינוני.

טיפ – בסיס המאפינס הוא הקמח, הביצים ורסק התפוחים.  ניתן להחליף את הבננה והצימוקים ב- 2 מנות פרי אחרות לפי העדפה כגון 2 תמר מג’הול קצוצים דק או 4 משמשים יבשים קטנים קצוצים.

טיפ – להמתקה נוספת ניתן להוסיף 1-2 כפות “כמו סוכר) (2-3 שקיות ממתיק מלאכותי)

 

7 יחידות – כל יחידה = מנת פחמימה

דרושים חלי ממן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות