קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

סדנת בישול עם גל וניאורה – 21.10

תאנים מקורמלות עם גבינה בולגרית-

חותכים 2 תאנים טריות לפרוסות דקות וצורבים על המחבת.
מניחים על התאנים כ- 60 גרם גבינה בולגרית.
כל המנה = תחליף לפרי וחלבון

רולדת חזה עוף ובשר טחון-
לוקחים 150 גרם חזה עוף לפני בישול
וממלאים בתוכו – 150 גרם בשר טחון לפני בישול
מתבלים במלח ופלפל (אפשר גם בעוד תבלינים)
מגלגלים את הרולדה ונועצים כמה קיסמים על מנת שלא יתפרק.
צורבים על מחבת כ-5 דקות מכל צד. לאחר שפורסים את הרולדה, במידה ולא מוכן, צורבים שוב על המחבת.
כל המנה = תחליף ל-2 מנות חלבון בשר.

סלט ביצים-
לוקחים ביצה קשה ומפוררים אותה בקערה. מוסיפים 2 כפות גבינה 5 אחוז (לבנה, סימפוניה.. מה שמתחשק)
מוסיפים שמיר ומלפפון חמוץ.
כל המנה = 2 מנות חלבון גבינה.

דרושים חלי ממן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות