קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

סדנת בישול עם ניאורה וגל – מתכונים לראש השנה

עוף ברימונים
מצרכים:
4 כרעיים
1 רימון
3 כפות רכז רימונים
מלח ופלפל
5-6 תמרים (רק לבישול)

 

בתבנית מניחים את העוף, מפזרים גרעיני רימון מרימון שלם.
מוסיפים 3 כפות רכז רימונים
מתבלים במלח ופלפל
ומניחים את התמרים בתבנית.
מבשלים ל45-60 דקות בתנור על 180 מעלות

4 מנות = כל מנה שווה לחלבון בשר

 

פטריות פורטבלו ממולאות בעשבי תיבול ותמרים-

בתבנית מניחים 8-10 פטריות פורטבלו גדולות ומוציאים את ה״רגל״ של הפטריה.
קוצצים פטרוזליה, כוסברה, קורנית ובזיליקום.
קוצצים 2-3 תמרים ומערבבים את כל התערובת.
ממלאים כל פטריה בתערובת ומכניסים לתנור ל-20 דקות על 180 מעלות.
2 פטריות חינמיות.

 

דלעת עם עשבי תיבול-
פורסים לפרוסת של 1.5 סנטימטר את הדלעת ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
מרססים מעט ספריי שמן.
מניחים על הדלעת רוזמרין וטימין ומוסיפים מעט מלח גס.
חצי שעה בתנור על 180 מעלות

 

מתכון לתפוח ממולא בחלווה
מצרכים 4-5 תפוחים ירוקים מזן גרני סמית׳.
50 גרם חלווה.
כפית סילאן
לימון

מוציאים את ליבת התפוח, מטפטפים מעט לימון מעל התפוחים (שלא ישחירו).
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20-25 דקות.
כשהתפוח כבר רך ומוכן, ממלאים אותו ב-10 גרם חלווה ומכניסים לתנור לדקה נוספת.
ניתן להוסיף על כל תפוח כפית סילאן חינמית ביום.
תפוח אחד ממולא = פרי ושומן.

דרושים חלי ממן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות