קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

סדנת פשטידות: קישואים/ תרד וגבינות

פשטידת תרד וגבינות

 

מרכיבים:
חצי קילו תרד
1 גביע גבינה לבנה 5%
1 גביע יוגורט ביו 1.5%
2 ביצים
6 כפות פירורי לחם
2 כוסות פטריות שמפיניון טריות קצוצות
תרסיס שמן

אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות. משמנים תבנית עם תרסיס שמן.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים – גבינה, מעדן, תרד, פטריות, ביצים ופירורי לחם.
אופים במשך חצי שעה, עד להזהבה.
3 מנות, 1/3 פשטידה = ארוחת ערב בתוספת סלט ירקות.

 

פשטידת קישואים

מרכיבים:
אגוז מוסקט
7 קישואים גדולים
2 ביצים
1 כף קורנפלור
מלח ופלפל
פטרוזיליה
שמיר

 

אופן הכנה:
לגרד את הקישואים בפומפיה גסה, לסחוט את הנוזלים שהצטברו.
להוסיף את הביצים, הקורנפלור והתבלינים.
לשמן תבנית פיירקס מלבנית במברשת שמן. לאפות בחום בינוני עד להשחמה.

תגיות: שונות
דרושים חלי ממן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות