קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

סייטן מוקפץ – מתכון של סיגלית המנחה

2 מנות, מנה = תחליף לחלבון בשר

סייטן מוקפץ

סייטן מוקפץ
By חלי ממן, סיגלית המנחה
מתכון טעים ומעורר תאבון לסייטן מוקפץ שמתאים גם לטבעונים אך לא רק

רכיבי המתכון:

  • 300 גרם סייטן – להפשיר היטב ולחתוך לפרוסות דקות
  • 1 כפית שמן זית
  • 1 בצל פרוס לטבעות דקות
  • 1/2 קופסה של פטריות שמפיניון קצוצות
  • 2 ראשים של בצל ירוק פרוסים (חלק לבן וירוק)
  • חומרים לתיבול:
  • 1 כף סויה שחורה
  • 1 כפית תבלין גריל עוף
  • 1 כף רוטב צילי (ללא תוספת סוכר)
  • 6 שיני שום טריות פרוסות
  • מלח גס ופלפל שחור

לערבב את כל חומרי התיבול בקערה, להוסיף את הסייטן הפרוס ולהשרות עם התיבול כשעה.

לחמם היטב ווק או פלאנצ’ה, להוסיף כפית שמן זית, להקפיץ טבעות בצל ואחרי שהבצל משחים קלות להוסיף את הפטריות ואת הבצל הירוק ולהקפיץ

עוד חמש דקות. להוסיף את הסייטן עם המשרה ולהמשיך לערבב.

לטעום..לתקן תיבול
זמן הכנה:
זמן בישול:
טוטאל זמן:
כמות מנות במתכון זה: 2 מנות

תגיות: שונות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות