קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

סלט סגול

 

מצרכים (ל-5 מנות):

  • 1/2 כרוב סגול בגודל בינוני (400 גרם)
  • סלק אדום גדול
  • בצל סגול קטן פרוס דק
  • כוס נבטי חמנייה
  • 25 גרם בוטנים קלויים גרוסים

 

מצרכים לרוטב:

  • מיץ מלימון שלם
  • כף שמן זית
  • כף דבש
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • מלח, פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הכרוב לרבעים ופורסים דק.
  2. חותכים את הסלק לשני חצאים ומגרדים דק.
  3. מערבבים בקערה גדולה את הכרוב, את הסלק ואת הבצל הסגול.
  4. להכנת הרוטב: מנערים בצנצנת את כל רכיבי הרוטב. שופכים את הרוטב על הירקות ומניחים לחצי שעה לספיגת טעמים.
  5. לפני ההגשה מוסיפים את נבטי החמנייה ואת הבוטנים הגרוסים, מערבבים ומגישים.

 

כל מנה = מנת שומן

 

 

תגיות: סלטים

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות