קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

סלט שומר וקוביות סלמון אפוי בלימון עם רוטב חרדל ודבש

מרכיבים:

  • 600 גרם פילה סלמון חתוך לקוביות בגודל 3*3 ס"מ
  • 1 לימון חצוי וחתוך לפרוסות דקות
  • 1 כוס יין לבן (200 מ"ל)
  • 3 יח' שומר חתוך לפרוסות דקות
  • 1 בצל אדום חתוך לטבעות קטנות
  • 2 כפות עלי כוסברה טריים קצוצים או פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 רוטב כוס חרדל ודבש לייט אוסם

אופן הכנה:

מחממים את התנור ל- 200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.  מניחים את נתחי הסלמון ומתבלים במלח ופלפל לפי העדפה.
מניחים על כל קובייה פרוסת לימון דקה.  יוצקים בתחתית התבנית יין לבן.
אופים 10 דק' או עד שהדג מזהיב.
בקערה גדולה מערבבים יחד את השומר, הבצל והכוסברה, מוסיפים רוטב חרדל ודבש לייט ומערבבים היטב.
מעבירים את הסלט לצלחת הגשה גדולה ומניחים מעל את נתחי הסלמון האפוי עם הלימון ומגישים.
6 מנות.   מנה אחת = חלבון בשר.
ניתן לחלק ל- 16 מנות – מנה אחת = 1.5 חלבון גבינה
תגיות: סלטים

מתכונים נוספים

נגישות