קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

עוגצפת- עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה- חלי ממן 

* עם שיפורים של מירי רבינוביץ עוגצפת

 

750 גר גבינה לבנה 5%

3 חלמונים ביצה XL (או 4 L)

3 כפות קורנפלור

½ כפית אבקת וניל איכותית

40 גר פודינג וניל (2 כפות גדושות)

—————

5 חלבונים ביצה XL או 6 L

3/4 כוס תחליף "חצי סוכר"

אופציה: גרידה מ 1 לימון

 

הוראות הכנה:

  •   לחמם את התנור ל 150 מעלות ולהכניס תבנית מים רותחים שמונחת על הרשת
  •   לשים בקערה את כל החומרים מלבד החלבונים ולערבב היטב
  •   להקציף את החלבונים עם חצי סוכר לקצף יציב ומעט גמיש
  • להוסיף לתערובת הגבינות בתנועת קיפול 1/3 מהכמות ולאחר מכן את היתר
  • לשפוך לתבנית קוטר 20-22 מרופדת בנייר אפייה בתחתית ובצדדים
  • להכניס לתנור – בתוך תבנית המים. כעבור שעה וחצי לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לעוד שעתיים

 

מחלקים ל 12- מנת חלבון

 

מתכונים נוספים

לפרטים והצטרפות
דברו איתי
נגישות