קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

עוגת תפוחים הפוכה טבעונית

מרכיבים:

  • 2 כפות מים
  • ממתיק מלאכותי השווה ל- 5 כפיות סוכר
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 כפות צימוקים
  • 1 ק"ג תפוחים חמצמצים קלופים, מנוקים, וחתוכים לפלחים
  • 1 בננה בינונית מעוכה
  • 3 כפות קמח תופח
  • 1 כפית שמן
  • 1 כפית קינמון טחון

אופן הכנה:

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שמים בסיר קטן את התפוחים עם הצימוקים, מיץ הלימון, הממתיק והמים.  מבשלים על אש קטנה עד התפוחים יתרככו.
מערבב יחד בקערית עמוקה את הבננה, הקמח, השמן, המים והקינמון.
שוטחים את התפוחים בתחתית התבנית, יוצקים עליהם את הבלילה ואופים 30 דקות.
מוציאים מהתנור הופכים על צלחת הגשה ומחלקים ל- 5.
5 מנות – כל מנה = ארוחת ארבע

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות