קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

עוגת תפוחים הפוכה

מרכיבים:

  • 2 כפות מים
    5 כפיות סוכר (או ממתיק מלאכותי שווה ערך ברמת ההמתקה)
    מיץ מחצי לימון
    2 כפות צימוקים
    1 ק"ג תפוחים חמצמצים קלופים, מנוקים, וחתוכים לפלחים
    1 ביצה
    3 כפות קמח תופח
    1 כפית שמן
    1 כפית קינמון טחון
    רבע כוס מים

אופן הכנה:

מחממים תנור לחום של 180 מעלות

שמים בסיר קטן את התפוחים עם הצימוקים, מיץ הלימון, הסוכר\ממתיק מלאכותי ו 2 כפות מים. מבשלים על אש
קטנה עד שהתפוחים יתרככו. בקערית עמוקה מערבבים יחד את הביצה, הקמח, השמן, המים
והקינמון. שוטחים את התפוחים המבושלים בתחתית תבנית אפיה ,יוצקים עליהם את הבלילה ואופים
30 דקות.

מוציאים מהתנור הופכים על צלחת הגשה מחלקים ל – 5.

 

חמישית עוגה שווה לארוחת ארבע

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות