קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

עוף במילוי אורז בשקית קוקי

מרכיבים:

  • קופסת פטריות שמפיניון
  • 1 בצל
  • כף שמן
  • עוף שלם
  • כוס אורז
  • 2 כוסות מים
  • מרינדה לתיבול העוף: מלח ופלפל, 2 כפות פפריקה, 3 שיני שום, 2 כפות שמן, 1/2 כוס מים

אופן הכנה:

·      

הכנת המילוי: מטגנים בסיר בצל  קצוץ עם כף שמן עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות
ומטגנים כ – 2 דקות נוספות על אש קטנה.

·      

בסיר נוסף – מוסיפים 2 כוסות מים פושרים וכוס
אורז יחדיו ומבשלים עד לרתיחה (חצי בישול). לאחר רתיחה, מסננים את האורז. בקערה –
מערבבים את האורז, בצל ופטריות. מתבלים במלח ופלפל שחור.  מצננים את המילוי מספר דקות.

·      

ממלאים את העוף במילוי האורז, יש להשאיר 1/3
מכמות המילוי בצד.

·      

מורחים את העוף במרינדה שהוכנה מראש.

·      

בשקית קוקי – מניחים את 1/3 האורז שנשאר,
מעליו מנחים את העוף וסוגרים את השקית.

·      

מניחים בתבנית, ואופים בתנור שחומם מראש ל –
180 מעלות במשך שעה וחצי – שעתיים.

 

 

7 מנות, מנה
אחת = ארוחת צהריים מלאה

בתוספת סלט
ירקות

 

תגיות: עוף

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות