קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

פטריות ממולאות בגבינות

מרכיבים:

  • כף גבינה צהובה 9% מגורדת
  • 3 פטריות פורטבלו
  • בצל קטן
  • כף קוטג’ 5%
  • 60 גרם גבינה בולגרית
  • מעט אגוז מוסקט
  • ספריי שמן

אופן הכנה:

מפרידים את הפטרייה מהרגל שלה. קוצצים את הרגל ומטגנים את הבצל עם ספריי שמן עד להזהבה.
מערבבים בקערה את הגבינות ומוסיפים לתערובת את הבצל ואל רגלי הפטריות שטוגנו.
ממלאים את פטריות בתערובת, מוסיפים מעט אגוז מוסקט ואופים בטוסטר אובן עד להשחמה.

 

הצעה לארוחת ערב מלאה:
להוסיף חצי בטטה אפויה + סלט ירקות + כף טחינה

 

 

3 יחידות = מנה וחצי חלבון גבינה לארוחת ערב
תגיות: מתאבנים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות