קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

פירה דלורית ודלעת ערמונים

 

5 מנות, מנה = פחמימה + מנת שומן

 

מרכיבים-

1  דלורית קטנה

1  דלעת ערמונים

25 גרם חמאה

חצי כפית מוסקט

פלפל /מלח

עירית קצוצה לקישוט

 

אופן ההכנה-

מחממים את התנור ל 200 מעלות  חוצים את הדלעות לאורך, אופים כ  40 דק’ בחום בינוני.

מוציאים מהתנור מניחים להתקרר קצת.

מוציאים את הגרעינים ובעזרת כף מוציאים את בשר הדלעות לתוך קערה , מוסיפים את שאר המרכיבים ומועכים לפירה.

מומלץ לקשט עם עירית קצוצה לפני ההגשה

 

תגיות: תוספות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות