קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

פלפל קלוי ממולא בגבינות ותבלינים

מרכיבים:

  • 2 פלפלים אדומים קטנים
  • תרסיס שמן
  • כף בצל ירוק קצוץ
  • כף נענע קצוצה
  • כף בזיליקום טרי קצוץ
  • 2 כפות גבינת כנען 5%
  • 2 כפות גבינה לבנה 5%
  • 2 כפות גבינה בולגרית 5% (רצוי למריחה)
  • פלפל גרוס טרי
  • מעט אגוז מוסקט

אופן הכנה:

מרססים את הפלפלים השוטפים בתרסיס שמן מכל הצדדים ואופים בתנור על גבי נייר אפייה עד שהם רכים.  מוציאים מהתנור ומקררים.
מקלפים בעדינות, מסירים את העוקץ והליבה עם הגרעינים.
מערבבים את כל חומרי המילוי: הגבינות, הירק והתבלינים.
ממלאים את הפלפלים בעדינות ושומרים במקרר.
פלפל אחד = 1.5 מנות חלבון גבינה, מתאים לארוחת ערב
תגיות: שונות

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות