קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

פסטה ברוטב רוזה

מצרכים (ל-6 מנות):

  • כוס פסטה לא מבושלת מסוג צדפים קטנים (או 140 גרם לפני בישול מכל סוג אחר)
  • 1 מכל שמנת לבישול 10% (250 מ"ל) למתכון חלבי, או 2 מכלים שמנת לבישול 5% של אלפרו למתכון פרווה-טבעוני
  • קופסת עגבניות מרוסקות (260 גרם), או 3 עגבניות טריות בינוניות מגורדות דק
  • שן שום כתושה
  • מלח, פלפל לבן
  • 4-3 עלי בזיליקום (לא חובה)

 

הכנה:

  1. מכינים את הפסטה.
  2. שופכים את העגבניות המרוסקות לסיר ומוסיפים את שן השום הכתושה. מערבבים ומביאים לרתיחה.
  3. מוסיפים את השמנת תוך כדי ערבוב ומבשלים עוד כחמש דקות, עד שהרוטב מבעבע. מתבלים ומבשלים חמש דקות נוספות.
  4. מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומגישים.
  • אפשר להגיש עם גבינת פרמזן (כף שטוחה גבינת פרמזן מגורדת = חצי חלבון גבינה, לא למנה טבעונית).

 

כל מנה = מנת פחמימה + מנת שומן

תגיות: פסטה

מתכונים נוספים

נגישות