קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

פסטרמה עסיסית מחזה עוף או הודו

מרכיבים:

  • 1 בצל חתוך לרבעים
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון גס
  • כפית פלפל אנגלי שלם
  • 2 עלי דפנה
  • כפית שטוחה של כמון
  • 2 כפות טריאקי או צ'ילי מתוק
  • כפית שטוחה של כורכום
  • כף שטוחה של פפריקה מתוקה
  • 800 גרם חזה עוף/הודו טרי (לא פרוס)
  • 3 שיני שום חתוכים לרבעים (לא חובה)
  • 1 כף שמיר קצוץ יבש טרי (לא חובה)
  • קמצוץ צ'ילי חריף (לא חובה)

אופן הכנה:

 

מכניסים את כל הרכיבים לקערה גדולה ומורחים היטב את חזה העוף/ההודו.
שמים בשקית קוקי את החזה המתובל ומניחים בתבנית אפייה.  סוגרים היטב את השקית ומחוררים אותה בעזרת קיסם כדי ליצור פתחי אוורור.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ- 45 דקות.  אחרי שהפסטרמה מתקררת מעט רצוי לפרוס אותה לפרוסות ולחלק למנות.

 

6 מנות.  כל מנה = תחליף לחלבון בשר בארוחת צהריים.
תגיות: עוף

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות