קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

פרוסות דג מושט ועגבניות שרי

 

מצרכים (ל-4 מנות):

  • 4 פרוסות פילה מושט (600 גרם טרי או לאחר הפשרה)
  • 10 עגבניות שרי צהובות או כתומות
  • 10 עגבניות שרי אדומות
  • בצל בינוני פרוס דק
  • כף שמן זית
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • מלח, פלפל לבן, כפית פפריקה אדומה (מתוקה או חריפה)

 

אופן ההכנה:

  1. שוטפים היטב את פרוסות הדג.
  2. חותכים את עגבניות השרי לחצאים.
  3. מפזרים בתבנית חסינת אש מחצית מכמות הבצל הפרוס, ומפזרים מעליו מחצית מעגבניות השרי. מניחים על הירקות את פרוסות הדג. אפשר להניח את הפרוסות בחפיפה חלקית.
  4. מערבבים בקערית קטנה מיץ לימון, שמן זית, תבלינים ושתי כפות מים רותחים ושופכים על פרוסות הדג. מפזרים את שאר הבצל הפרוס ועגבניות השרי.
  5. מכסים בנייר כסף ואופים בחום בינוני במשך כעשרים דקות.
  6. מורידים את הכיסוי, מעבירים את התנור למצב גריל ואופים עוד כעשר דקות, או עד שהדגים משחימים מעט.

כל מנה = מנת חלבון בשר

 

תגיות: דגים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות