קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

פרוסות דלעת אפויות

 

מצרכים (ל-4 מנות):

  • 400 גרם דלעת
  • כף שמן זית או תרסיס שמן
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • מלח, פלפל שחור
  • 2-1 שיני שום (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את הדלעת וחותכים לפרוסות דקות.
  2. מערבבים את פרוסות הדלעת עם השמן, החומץ הבלסמי והתבלינים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. אופים בחום בינוני במשך כ-40 דקות. רצוי לערבב לפחות פעמיים במהלך האפייה. בעשר הדקות האחרונות אפשר להעביר את התנור למצב גריל, להשחמה קלה.

 

מנה אחת ביום = חינם

בלי שמן: 2 מנות ביום = חינם

 

 

 

 

 

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות