קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

פריטטה

מרכיבים:

  • 2 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים פרוסים לפרוסות דקות
    3 ביצים
    1 בצל בינוני פרוס דק
    0.5 פלפל אדום פרוס דק
    2 פטריות שמפיניון פרוסות דק
    2 כפיות שמן זית

אופן הכנה:

לאדות את הבצל בספריי שמן עד השחמה קלה, להוסיף את שאר הירקות ולאדות עוד כחמש דקות.  להסיר מהאש ולהניח להצטנן מעט.

בקערה לטרוף היטב את הביצים,ף להוסיף את הירקות המאודים פרוסות תפוחי האדמה המבושלים, מלח ופלפל ולערבב בעדינות.

לחמם כפית שמן במחבת וכשהשמן חם לשפוך את התערובת ולשטח, לכסות את הפריטטה.  כשהתערובת יציבה ומשחימה הופכים את הפריטטה בזהירות רבה על גבי צלחת גדולה או מגש חלק.  מוסיפים למחבת את כפית שמן הזית השניה ומחליקים את הפריטטה בחזרה למחבת.  מכסים ומבשלים במשך מס' דקות ומסירים מן האש.  מגישים חם.

(ניתן להכין את המתכון עם תפוחי האדמה והביצים עם סוגים שונים של ירקות חינמיים שאוהבים כגון עשבי תיבול, קישואים, עלי תרד, כרובית וכו').

2 מנות – כל מנה = תחליף לארוחת ערב עם ירקות טריים.

מתכונים נוספים

לפרטים והצטרפות
דברו איתי
נגישות