קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

פשטידת חמשת הבצלים

מרכיבים:

  • 2 בצל סגול פרוס
  • 2 גבעולי כרישה (החלק הלבן, פרוס)
  • 8 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • צרור עירית קצוצה
  • 250 גר' גבינה לבנה 5% או קוטג'
  • 1/3 גביע יוגורט טבעי 1.5% שומן
  • 4 ביצים
  • 4 כפות קמח
  • 2 בצל יבש פרוס
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • מלח, פלפל שחור
  • כף חרדל
  • כף שמן

אופן הכנה:

מחממים תנור לחום בינוני.  מטגנים או מאדים במחבת גדולה עם כף שמן  את הבצל היבש, הבצל הסגול והכרישה במשך כ- 10 דקות.  מערבבים מדי פעם.  מוסיפים את העירית ואת הבצל הירוק ומטגנים כ- 5 דקות.  מוספים קמח, אבקת אפייה וחרדל ומטגנים כ- 3 דקות.  מסירים מהאש.
מצננים מעט, מוסיפים את הביצים ואת הגבינות ומתבלים.  יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ- 45 דקות, עד להזהבה.

 

5 מנות
כל מנה (1/5 פשטידה) + סלט + מנת שומן = ארוחת ערב מלאה
תגיות: פשטידות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות