קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

פשטידה דיאטטית – ירקות וגבינות

מרכיבים:

  • 4 ביצים
  • 2 גביעי קוטג' 5% (500 גרם)
  • 2 פרחי כרובית
  • 10 פטריות שמפיניון טריות
  • 2 בצלים
  • 2 גזרים
  • 2 קישואים
  • 2 פרחי ברוקולי
  • 3 כפות קמח
  • 2 כפות פירורי לחם
  • תיבול – מלח, פלפל, תרסיס שמן
  • חצי כוס גבינה צהובה 9% מגוררת

אופן הכנה:

1.

מרתיחים
את פרחי הברוקולי והכרובית מס' דקות במים חמים. חותכים את שאר הירקות לרצועות.

 

2.

מחממים
מחבת עם תרסיס שמן, מקפיצים את כל הירקות  2-3 דקות ומתבלים. מניחים לירקות להתקרר מעט.

 

3.

בקערה –
מכינים את הבלילה – מוסיפים תחילה את הירקות, לאחר מכן את שאר המרכיבים-   קוטג', ביצים, קמח, פירורי לחם ומתבלים שוב.

 

4.

מעבירים
את הבלילה לתבנית משומנת בעזרת תרסיס שמן, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה.

 

5.

אופים
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות במשך שעה, עד שקיסם יוצא יבש.

 

 

4
מנות, כל מנה (1/4 פשטידה) = ארוחת ערב

 

 בתוספת סלט ירקות

 

תגיות: פשטידות
פשטידת ירקות וגבינות

מתכונים נוספים

נגישות