קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

פשטידת כרובית / ברוקולי

 

מצרכים:

  • 4 ביצים
  • כרובית גדולה או שקית ברוקולי
  • 4 כפות קמח תופח
  • 4 כפות כמויונז
  • 3 כפות קוטג’ 5%

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הכרובית (או את הברוקולי) במים עד לריכוך.
  2. מפרקים את הכרובית (או את הברוקולי) לפרחים ומניחים בקערה. מוסיפים את הביצים, את הקמח, את המיונז ואת הקוטג’. מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לבלילה אחידה.
  3. מעבירים לתבנית פיירקס ואופים בחום בינוני עד להשחמה.

 

1/3 פשטידה = פחמימה + 1.5 חלבון גבינה + מנת שומן  (ארוחת ערב מלאה של תפריטי 1200 +1500)

1/2 פשטידה = תחליף בקלוריות לארוחת צהרים הכוללת: חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן

 

 

 

תגיות: פשטידות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות